Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Laboratorium medewerker

Start People Goes

Standplaats
Terneuzen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0044248

Het uitvoeren van controles is een essentieel onderdeel van een organisatie. Het is daarom van groot belang dat dit werk nauwkeurig wordt gedaan. Voor onze klant zoeken wij iemand die dit in zich heeft. Dus wil jij graag werken als laborant of chemisch analist en je hier verder in ontwikkelen? Super, lees snel de rest van de vacature door voor meer informatie! Onze klant beschikt over een klein lab waar ingangs- en procescontroles worden uitgevoerd op afvalstoffen en afvalwater. Ze zijn momenteel zo ontzettend aan het groeien dat ze een gemotiveerde medewerker zoals jij goed kunnen gebruiken. Jouw verantwoordelijkheden in deze fulltime functie bestaan onder andere uit het volgende:

  • Monstername en analyse (zowel nat-chemisch als fysisch);
  • Sorteer- en zeefproeven ten behoeve van metaalanalyses;
  • Interpretatie en rapportage van analysegegevens;
  • Ontwikkelen en verbeteren van protocollen en analysemethoden.

Je krijgt een gevarieerde baan in een dynamische werkomgeving. Goed om te weten is dat je in deze functie geen 'witte-jas' laborant bent, maar juist in een ruwere productie omgeving komt te werken. Dit moet dus wel bij jou passen.

Wij zoeken iemand die zich graag wil ontwikkelen in het vak als laborant. Concreet vragen we het volgende van je:

  • Afgeronde opleiding op MBO/MLO-niveau of bereid deze te volgen;
  • Nauwkeurige en analytische werkwijze;
  • Een goed humeur en gezellige collega!

Onze klant is actief op het gebied van productie en verkoop van eco-grondstoffen. Dit zijn stoffen die zijn verkregen na de recycling van diverse rest- en bouwstoffen. Daarnaast werken zij met waterzuivering- en behandeling en diverse havenfaciliteiten. Ze zijn gevestigd in de buurt van Terneuzen. Er werken ongeveer 90 medewerkers bij hun. In het laboratorium waar jij komt te werken heerst een prettige werksfeer, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Anderen beschrijven het als een organisatie waar leuke collega's werken en je de tijd krijgt om nieuwe werkzaamheden te leren en je persoonlijk te ontwikkelen. Een fijne werkplek dus om ervaring op te doen.

  • Een marktconform salaris dat tussen de €2000 en €3000 bruto per maand ligt;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Tijdelijk dienstverband met het doel op een vast contract.

Als jij interesse hebt in deze vacature vragen we jou om te solliciteren en daarbij een korte motivatie en je CV toe te voegen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om hier verder op in te gaan. Bij gebleken geschiktheid stellen we je voor aan onze klant.

Heb je verdere vragen of opmerkingen over de functie? Neem gerust contact met ons op via de volgende gegevens:
T: 0113 751 338
M: goes@startpeople.nl