Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Lasser fitter

Start People Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0029182

Jij last alles aan elkaar! Heb jij ervaring met TIG lassen (TIGII/TIGII (ALU en RVS) en ben jij op zoek naar een nieuwe functie met kans op een vast contract? Dan hebben wij absoluut leuke mogelijkheden voor je.
Onze opdrachtgever is namelijk op zoek naar Lassers/Fitters/montagemedewerkers voor de afdeling Proces Technology.

  • Jij hebt ervaring als (TIG) lasser
  • JIj hebt een mbo niveau 3 werk-/denkniveau
  • Jij bent in het bezit van een VCA basis
  • JIj bent communicatief vaardig en natuurlijk enthousiast, gemotiveerd en hebt een goed arbeidsethos.

Bij deze specialist wil jij werken! Een internationaal bedrijf welke opereert vanuit Almelo! Al jaren is onze klant dé specialist op het gebied van innovatieve machinebouw. De afdeling Proces Technology houdt zich voornamelijk bezig metprojecten op het gebied van (proces)technische installaties, skid-fabricage, technische bedrijfsverhuizingen, onderhoud en revisie van machines en systemen, prefabricage en montage van leidingen en processystemen.
Voor versterking van de afdeling Proces Technology zijn ze op zoek naar enthousiaste medewerkers met ervaring als TIG lasser / Fitter

Wij bieden een fulltime functie voor langere tijd met kans op een vast dienstverband! Je komt te werken in een gezellig bedrijf met een informele werksfeer met passende primaire en secundaire voorwaarden.
Er zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en de kans tot dat je een eigen bedrijfswagen ter beschikking krijgt.

De eerste periode zal via Start People verlopen, maar hierna is de intentie tot overname op eigen contract bij de opdrachtgever.
Wat wil je weten? Bel Lotte Smelt! 06-34101604