4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Lasser in dagdienst

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0003341

Lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren lasser. In deze opdracht ben je verantwoordelijk voor het lassen van verschillende pijpen door middel van Mig en Mag lassen. Ook wordt er van je gevraagd om initiatief te tonen in de werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen zijn we op zoek naar een kandidaat met een MIG/MAG las certificaat. Daarnaast dien jij fulltime beschikbaar te zijn in dagdienst. Ben jij daarnaast gemotiveerd, leergierig, flexibel en zelfstandig dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is actief in de brand- en vluchtveiligheid. De organisatie kenmerkt zich door een open cultuur waarin zelfstandigheid en vrijheid zeer belangrijk zijn. Het bedrijf is tevens goed te bereiken vanuit Tilburg en Etten-Leur.

Wij bieden een fulltime functie voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn in dagdienst van 08.00u tot 17.00u. Je komt terect bij een leuk en informeel bedrijf die collegialiteit en een prettige werksfeer zeer belangrijk vinden. Het salaris ligt rond de €2200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, echter is dit zeker nog bespreekbaar!