Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Lead Software Developer

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
1AV0059734

Ken jij de kneepjes van het vak wat betreft software ontwikkeling? En wil je hiernaast in een leidende rol bezig zijn met je vak? Lees dan snel deze leuke vacature!

Voor de ICT afdeling van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Lead Software Developer (32-40 uur).

Deze afdeling ontwikkelt zich steeds meer naar een flexibele, innovatieve en zakelijke organisatie, die marktconform werkt en een hoogwaardig aanbod aan diensten biedt. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met een grote diversiteit aan systemen (ERP, Warehouse management, Enterprise Service Bus, BI, e-commerce).
Deze systemen zijn onlangs vernieuwd. Ter versterking van de afdeling zoeken we een nieuwe collega als Lead Software Developer.

Als Lead Software Developer geef je vakinhoudelijk leiding aan het ontwikkelteam en ben je samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het applicatielandschap. Het gaat dan om web- (e-commerce) en mobiele applicaties (ontwikkeld met het Low-Code platform Outsystems), BI apps (Qlik Sense), en integratie toepassingen die ontwikkeld zijn met Microsoft SQL Server/.NET technologie.

Je bent aan het werk als een 'werkend voorman', waarbij je ongeveer 70% van de tijd zelf aan het ontwikkelen bent en 30% aan het leiden, sturen en coördineren.
Jouw belangrijkste taken:

 • Je stuurt een team bestaande uit zes talentvolle en gedreven ontwikkelaars aan;
 • Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe applicaties met behulp van low-code platform Outsystems, Qlik en .NET;
 • Je ontwikkelt huidige applicaties door;
 • Je adviseert en denkt mee over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks;
 • Je denkt mee over onder andere architectuur, ontwikkelstraat, DevOps omgeving, releaseproces.

Breng jij het volgende met je mee? Dan maken we graag kennis met je!

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur in de richting software engineering;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Software Developer, bij voorkeur met het Outsystems platform, met Microsoft .NET of met het Qlik platform;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van softwareontwikkelaars;
 • Je hebt aantoonbare kennis van Microsoft omgevingen en SQL databases;
 • Je hebt ervaring in Scrum/Agile omgevingen;
 • Je hebt goede communicatieve en coachende vaardigheden;
 • Je bent proactief, zelfstandig, analytisch en zorgvuldig;
 • Kennis van systeemintegratie met Web Services (XML/XSL, SOAP protocollen) en API’s is een pré.

Quantore B.V. is een groothandel in kantoorartikelen. Als coöperatie nemen zij de inkoop en logistiek uit handen van de kantoorvakhandelaren die zich bij het bedrijf hebben aangesloten. Quantore is een grote speler, met een jaarlijkse omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 24.000 artikelen. In totaal werken er ongeveer 200 mensen bij Quantore. Haar kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.

Je komt te werken binnen de afdeling ICT, een belangrijke afdeling binnen de organisatie.

Het bedrijf bevindt zich in Beuningen, aan de A73, en is dan ook uitstekend bereikbaar vanuit richtingen Nijmegen, Arnhem, Oss of Ede.

Wij bieden jou hiermee:

 • Een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je komt met een tijdelijk contract in dienst bij Start People, waarbij de mogelijkheid bestaat om op contract bij de opdrachtgever te worden overgenomen.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van je vakvolwassenheid, maximaal € 4.322,- op basis van een fulltime dienstverband.
 • Ook bouw je bij ons vakantieuren en vakantiegeld van 8,33% op!
 • Via Start People krijg je toegang tot je eigen GoodHabitz account voor online trainingen om jezelf te ontwikkelen.
 • Vitaliteit staat bij Quantore hoog in het vaandel. Zo worden diverse workshops georganiseerd om je vitaliteit op peil te houden.

Is dit de baan voor jou? Reageer dan vandaag nog! We zien je sollicitatie met CV en motivatie graag tegemoet! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.