Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Leergierige Operator gezocht

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0004795

Bij binnenkomst drink je eerst even een lekker kopje koffie en praat je bij met je collega’s, daarna ga je aan de slag.

Je werkt zelfstandig op basis van opgestelde planningen van de ploeg. Je dient alert te reageren op signalen of problemen binnen de productie die kunnen leiden tot verstoringen of stagnatie in het productieproces. Hiervoor dien je zelfstandig corrigerende maatregelen te initiëren. Daarnaast dien je bij de ploegenwissel gegevens adequaat aan je collega over te dragen. Je dient zo nodig maatregelen te nemn en uit te voeren om te komen tot een optimaal verloop van het productieproces op het gebied van capaciteit, beschikbaarheid materialen, personeelsbezetting, kwaliteitseisen en levertijden.

Een vrolijke gemotiveerde medewerker. Iemand die hard kan werken , werk ziet liggen maar ook op zijn tijd een geintje kan maken. Bij MCB zijn we op zoek naar leergieirige operators.

Wil jij werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een informeel en gezellig team? Kom dan het team versterken als operator! Op metaalgebied is MCB intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld.

  • Fulltime vaste functie. Bij goed functioneren krijg je een contract bij MCB. - Gedegen inwerktraject - Werken in een gezellig en informeel team met volop ontwikkelmogelijkheden. - Naast een gedegen salaris ontvang je ploegentoeslag, ADV toeslag en diversen andere voordelen. Het betreft een functie in 3 ploegen, je draait mee in een vast ploegenrooster