4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Leerling monteur technische binnendienst

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
6074000827

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een leerling monteur. Als leerling wordt je onder begeleiding van een ervaren collega monteur opgeleid tot monteur binnendienst. Je krijgt de mogelijkheid en de ruimte om te vak te leren zodat je op termijn zelfstandig ingezet kan worden. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark , het assisteren bij storingen en het aandragen van oplossingen om het productieproces te optimaliseren. Jouw ideeën hiervoor zijn erg welkom! De functie is voornamelijk in dagdiensten, maar we vragen ook of je incidenteel bereidt bent tot vervanging van de ploegendienst.

Ben je gemotvieerd om aan de slag te gaan en vooral gemotiveerd om te leren? Wil je voor langere tijd bij een organisatie werken die veel aandacht heeft voor jouw ontwikkeling? Dan zoeken wij jou. Verder vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een VMBO diploma (theoretisch, gemengd of kader) en je bent bereid
 • m een praktijkgerichte BBL opleiding richting Mechatronica of Werktuigboukundete volgen (MBO 3 of 4);
 • Je bent 40 uur (fulltime) beschikbaar, doordeweeks, maar ook bereid incidenteel mee te draaien in de ploegen.
  (je gaat 32 uur werken & 8 uur naar school);
 • Je bent oplettend, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (Engels is een pré);
 • Je bent proactief, kwaliteitsbewust & hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Woonachtig in de omgeving van Enschede.

Deze fabrikant in plastic zorgt voor het gehele productieproces van a tot z. Ze maken plastic folies voor bijvoorbeeld ramen maar ook voor decoratie voor kasten. Deze plastic folies zorgen voor privacy van mensen en voor een mooie uitstraling in ruimtes. Deze organisatie staat bekend dat zij veel met productontwikkeling bezig zijn en een stap verder zijn op de concurrerende partijen. Het assortiment wat terug te vinden is in winkels als de Blokker, Hema en Xenos etc. is enorm breed en staat bekend om de beste in de markt.

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen ;
 • De mogelijkheid om een MBO opleiding af te ronden;
 • Bij goed functioneren de mogelijkheid een vaste baan te krijgen.

Interesse? Wij komen graag met jou in contact. Voor vragen neem contact op met Start People Enschede via 053-4814600.