4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Leerling operator Hydro 2 ploegen

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1804000193

Jij drinkt gezellig met jouw ploeg eerst een kopje koffie met jouw hechte team. Vervolgens loopt je naar de schuurbank, jouw machine! Jouw collega praat jouw helemaal bij tijdens de ploegoverdracht. Dan kun jij zelf aan de slag. Je laadt de lichtmasten in de machine en gaat ze schuren, zodat er uiteindelijk een perfect eindproduct van kan worden gemaakt. Schuren doe je natuurlijk niet handmatig. Je verricht de operator werkzaamheden aan de machine in de productie. Waar nodig bouw jij de machine ook om en los jij kleine storingen op. Het 1e lijns- en periodiek onderhoud behoort ook tot jouw werkzaamheden. Dan zit je dienst erop en komt de volgende ploeg op. Je geeft netjes de overdracht en zorgt ervoor dat je de werkplek netjes achter laat. Nu kun je met een goed gevoel naar huis! Je werkt in 2 ploegen, de ene week vroeg en de andere week laat. Ideaal om ook nog lekker wat dingen te kunnen plannen. Wil je uiteindelijk doorgroeien is dit mogelijk binnen Pole Products, maar moet je wel bereid zijn om in 3 ploegen te gaan werken.
Geïnteresseerd in deze veelzijdige baan en heb je technisch inzicht? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatieknop!

Jij bent technisch aangelegd en kunt goed zelfstandig werken. Ook is een fulltime in 2 ploegen voor jou de perfecte situatie.

Hydro is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van aluminium profielen. De eigen business unit Pole Products is gespecialiseerd in lichtmasten, vlaggenmasten, verkeersregelinstallaties en overige contructies op het gebied van infrastructuur. Hydro is gevestigd in Drunen en makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch, Tilburg en Breda. Heb jij altijd al willen werken in omgeving waar je technisch bezig bent en doorgroeimogelijkheden hebt? Dan is deze baan iets voor jou! Meer weten over Hydro? Bekijk de filmpjes in de volgende link en kom te weten wat Hydro allemaal doet! https://www.youtube.com/channel/UCUllCUcq_hq1AzQlL6KvDVQ/featured. Kopieer de link en plak hem in je internetbrowser.

  • Je mag gaan werken bij de nummer 1 op het gebied van aluminium
  • Je komt te werken in een hecht team
  • Vaste uren, fulltime in 3 ploegen
  • Een goed salaris én een ploegentoeslag van 17%
  • 5% ADV-toeslag
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden
  • Bij positieve beoordeling, kans op een vast contract bij Hydro

Interesse? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop!

Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact met ons op 06-81598653 of hydro@startpeople.nl