4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(Leerling) Procesoperator

Start People Breda

Standplaats
Dongen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
2156004917

Ben jij een Procesoperator of ben je gemotiveerd om Procesoperator te worden? Wacht niet langer en lees deze vacature goed door!

Voor onze opdrachtgever in Dongen zijn wij op zoek naar Procesoperators of gemotiveerde kandidaten die openstaan voor een interne opleiding tot Procesoperator. Je komt te werken in een 5-ploegensysteem en werkt in een ploeg met 5 andere collega's.

Vanuit de controlekamer bewaak en bestuur je ter plekke alle productieprocessen. Daarnaast zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan alle kwantitatieve en kwalitatieve normen en voorschriften. Verder hou je je ook bezig met:

  • De productie-installaties/ruimtes in operationele conditie houden;
  • Het vastleggen van gegevens en overdragen van de productieprocessen;
  • En natuurlijk bespreek je alles met je collega's tijdens het overnemen/overdragen van de dienst.

  • In de ideale situatie ben je in het bezit van een Vapro B, echter is een goede dosis motivatie voor het leertraject en het vak ook voldoende;
  • Je hebt al enige ervaring binnen de productie of als operator;
  • In teamverband werken doe je graag en je vindt goed contact met collega's belangrijk.

De opdrachtgever is een familiebedrijf in Dongen en maakt een product voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

Een fulltime dienstverband. Je komt te werken in 5-ploegen en bij goed functioneren en een wederzijdse klik maak je kans op een contract voor onbepaalde tijd.

De opdrachtgever biedt een volledig leertraject aan van 2,5 jaar waarin jij tijdens je werk wordt opgeleidt tot Procesoperator met Vapro B.

Mocht je geinteresseerd zijn, neem dan snel contact met ons op of reager via de solliciteer direct knop!