Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Leerling vloerenlegger

Start People Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0029052

Wil jij graag het vak stoffeerder leren en wil jij de mooiste vloeren van harde en zachte vloerbedekkingen maken? Lijkt het jou leuk om op bijzondere plekken te komen, waar je normaal geen toegang hebt?
Lees dan snel verder. In de functie van stoffeerder werk je op verschillende locaties, met veel vrijheid, waardoor geen dag hetzelfde is.
Dankzij jouw zien de gebouwen (denk aan bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen etc.) er piefijn en aangekleed uit!
Geen ervaring in dit vak? Geen probleem! Je wordt intern door je ervaren collega's opgeleid als specialist in de professionele stoffering.

Je houdt je bezig met het gehele proces, wat bestaat uit het schoonmaken, schuren, egaliseren van de vloer tot het verlijmen van vinyl in bana of stroken, tappijttegels of marmoleum.
Het leuke aan deze functie is dus dat je op bijzondere plekken komt en bovenal werk je in een leuk team met gezellige collega's!

Met jouw werkmentaliteit wil je graag een echt ambacht leren. Je doet er alles aan om onze klanten te helpen en gaat netjes en precies te werk. Je wilt graag nieuwe dingen leren en je hebt een technisch inzicht om zo het beste resultaat te krijgen. Tevens ben jij in het bezit van een rijbewijs B.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Enter, is een dynamisch, laagdrempelig familiebedrijf met een open en toegankelijke organisatie en een platte organisatiestructuur. Zij zijn al meer dan 45 jaar specialist in de professionele projectstoffering. Ze werken vanuit de locaties in Enter, Zwolle en Apeldoorn en richten zich op het aanbrengen van harde en zachte vloerbedekkingen (zoals tapijt, vinyl en marmoleum) en diverse raambekledingen voor de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw.

Een fulltime functie in dagdienst voor langere tijd. Je werkt op locaties in noord-oost Nederland en dus is geen dag hetzelfde!
Ook al ben je elke dag op pad, je bent elke avond weer lekker thuis.
Daarbij heb je voldoende doorgroeimogelijkheden om op termijn als zelfstandig stoffeerder aan de slag te gaan.