Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Leuke parttime baan

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0060171

Zoek je een parttime baan waar je iedere vrijdag(middag) een leuk zakcentje kunt bijverdienen? Zit je niet graag stil en ondersteun je graag jouw collega's? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou!

Het is vrijdag, je mag weer aan de slag! Iedereen is blij met jou komst, want jij zorgt voor een nette en opgeruimde werkplaats. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de vloer middels een schrobmachine. Daarnaast ondersteun je jouw collega's met diverse werkzaamheden. De uren die jij gaat werken op vrijdag bepaal je zelf. Je mag elke vrijdag vanaf 07.30 uur starten, maar komt 12.00 uur jou beter uit? Geen probleem, dan is dit ook mogelijk!

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie waarbij je een uitzendovereenkomst krijgt via Start People. Mocht het van beide kanten goed bevallen en werk je er inmiddels een langere tijd? Dan ontvang je een contract!

  • Je bent op vrijdag beschikbaar;
  • Je bent voor de langere periode beschikbaar;
  • Je bent fysiek in orde (je staat en moet veel lopen);
  • Je ziet werk liggen en toont initiatief.

Een specialist op het gebied van machinebouw en toelevering metaal. Ze hebben klanten in de voedingsmiddelindustrie, bedienen de recycling-, de kunststofverwerkende, agrarische sector en de bio-industrie.
Naast de gezellige pauzes in de kantine is de sfeer op de werkvloer ook zeer goed. Er wordt naast hard werken veel gelachen.

  • Een leuke baan op de vrijdag waar je zelf kunt bepalen hoe laat je start;
  • Een gezellige bedrijfskantine;
  • Het salaris is marktconform. Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van jouw leeftijd en het aantal uren dat jij op vrijdag werkt;
  • Wekelijks of 4-wekelijkse betaling.

Reageer vandaag nog op deze vacature en we zullen z.s.m. contact met je opnemen!
Vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0544-487000 of mailen naar Lichtenvoorde@startpeople.nl.