Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Lijnoperator voedingsmiddelen

Start People Eindhoven

Standplaats
Helmond
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0037282

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een grote verpakkingsmachine (bestaande uit twee etages; boven de wegers voor sla, pasta en aardappeltjes, beneden de band). Je stelt de machine in op het juiste recept (we draaien zo’n 250 verschillende recepten – caesarsalade, zalmsalade, kipsalade etc.). Daarnaast zorg je er voor dat het juiste verpakkingsmateriaal in de machine zit (Jumbo heeft bijvoorbeeld weer een andere verpakking dan Plus). Je zorgt ervoor dat de machine draait en dat (kleine) storingen worden opgelost. Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de productiemedewerkers die (beneden) aan de lijn staan. Dit zijn gemiddeld 8 – 12 medewerkers.

Indien de lijn tot stilstand komt (productwissel of storing) spreek jij de productiemedewerkers aan en vertel jij hen wat ze kunnen gaan doen. Hiervoor heb je natuurlijk overwicht/ leidinggevende ervaring nodig want het zijn vaak ervaren productiemedewerkers die aan de lijn staan. Aangezien dit een internationaal gezelschap is , is het belangrijk dat jij zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Bij voorkeur heb je ervaring binnen een productieomgeving binnen de foodsector.

Tenslotte is het belangrijk om te weten dat je in een koude omgeving werkzaam bent (4 tot 7 graden), natuurlijk krijg je hier gepaste kleding voor. Normaal gesproken werken we in het hoogseizoen (april t/m september) in 2-ploegen. Gezien Corona (minder productie) werken we nu nog in verschoven dagdienst (tussen 06.00 – einde productie/ 18.00 uur). Het is een functie voor 38 uur per week. Hessing is 6 dagen geopend (ma t/m za), je wordt 5 dagen ingepland. Belangrijk is dus dat je op zaterdag ook beschikbaar bent (+/- twee keer per maand).

Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband

Beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
Hebt aanwezige relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
Voelt je als een vis in het water in een dynamische en hectische werkomgeving;
Hebt kennis van voedselveiligheid en stelt hoge kwaliteitseisen (HACCP en BRC);
Hebt voldoende technisch inzicht om kleine storingen op te lossen en jouw productielijn draaiende te houden;
Werkt graag in wisseldiensten (vroeg en laat of verlengde diensten) en bent bereid om eens per twee weken op zaterdag te werken;
Beschikt over natuurlijk overwicht, toont daadkracht, bent resultaatgericht en flexibel;
Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed in woord.

Groente en fruit snijden en verwerken is een vak apart. Hessing BV beheerst dat vak al meer dan 50 jaar. We verwerken de verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Die leveren we aan supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Iedere week gaan er vanuit de verschillende productielocaties miljoenen verpakkingen versproducten op transport. In totaal werken er ruim tweeduizend mensen bij Hessing BV in Helmond

De dynamiek van supervers
De duizenden kilo’s verse groente en fruit worden binnen enkele uren gekeurd, gesneden, gemengd, verpakt en afgeleverd. Als één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie is er maar één belofte die telt: elk product van Hessing moet gemakkelijk, lekker, gezond én supervers zijn.

Jij krijgt toegang tot meer dan 100 GoodHabitz trainingen
Een Fulltime contract met uitzicht op vast dienstverband
Jouw werk is nooit hetzelfde en je werkt in ploegen of in verschoven dagdiensten
Kans op doorgroeien en je bent werkzaam in een dynamisch bedrijf wat met veranderingen meegaat.