Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek administratief medewerker

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0060255

Ben jij iemand die gestructureerd en nauwkeurig werkt? Pik je snel zaken op en krijg je energie van het werken in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Als logistiek administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het plaatsten van bestellingen bij onze leveranciers en installatiepartners. Je zorgt ervoor dat onze installatiepartners voldoende voorraad hebben van laadoplossingen. Regelmatig zullen collega`s je benaderen om een (spoed)zending te regelen, informatie over de voorraad te geven, speciale bestellingen te doen. Kortom je vindt het leuk om snel te schakelen en bent behulpzaam. Je regelt de administratie rondom de huidige en nieuwe producten. Je maakt nieuwe artikelcodes aan in ons systeem, zodat nieuwe artikelen goed geadministreerd staan in de systemen. Je verwerkt nieuwe leveringen, je zorgt ervoor dat de levering van producten juist worden geadministreerd in diverse systemen. Bij onduidelijkheden neem je contact op met onze logistieke partners. Daarnaast controleer je of de facturen rondom de bestellingen correct zijn. Ook schakel je met je collega`s wanneer een factuur afwijkt.

Je schuift aan bij logistiek overleg, waarin je met collega`s vanuit Duitsland en Zweden bespreekt wat er beter kan in het proces en waar je tegen aan loopt in het dagelijks werk. Deze overleggen zijn in het Engels, dus kennis van de Engelse taal is noodzakelijk.

Jij werkt nauwgezet, gestructureerd en van nature iemand die zaken makkelijk coördineert. Natuurlijk heb jij werkervaring in administratieve werkzaamheden bij voorkeur op een logistieke afdeling. Verder heb/ben jij:

min. mbo4/HBO diploma
Een open, positieve en actieve persoonlijkheid, service gericht.
Een flexibele teamplayer; je bent behulpzaam en schakelt makkelijk tussen werkzaamheden.
Ervaring in zaken te coördineren, en je kan goed overzicht houden.
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Zelfstandig en bent oplossingsgericht
Een nauwkeurige werker
Kennis van SAP is een pré

Over Vattenfall

Vattenfall is een energieleverancier die bij zo’n 140.000 huishoudens stadswarmte levert, en dit aantal loopt alleen nog maar op! Vattenfall is niet alleen verantwoordelijk voor de levering, maar ook voor het netbeheer en een deel van de warmte installatie bij de mensen thuis. Vattenfall streeft naar fossielvrij leven binnen één generatie. Duurzaamheid speelt een zeer grote rol bij Vattenfall. The Green Academy voorziet jou van kennis en vaardigheden over de energietransitie. Hierdoor ben jij in staat om de klanten van Vattenfall optimaal te kunnen helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities. Wanneer jij komt te werken bij Vattenfall volg jij een opleiding in duurzaamheid. Deze opleiding wordt verzorgd door de ‘The Green Academy’ van Vattenfall. Middels deze opleiding volg jij diverse e-learnings en workshops om zo te groeien naar een duurzaamheidsadviseur en promotor van duurzaamheid!
Het hoofdkantoor van Vattenfall ligt op een steenworp afstand van Station Bijlmer Arena. De locatie is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Schiphol en Almere.

Een inspirerende werkomgeving vergelijkbaar met een start-up
Werktijden van ma/tm vrij (full time – kantoortijden)
Werken aan een duurzame wereld
Mooi salaris 13-14 bruto per uur
Loopbaan voor de langere termijn
Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Volledige OV vergoeding
Training on the job