Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Logistiek Coordinator

Start People Ulft

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1217005585

Als Supply Chain Coordinator zie je het als uitdaging om alle administratieve, logistieke processen omtrent warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Deze veelzijdige rol is geen dag hetzelfde! Naast het veelvuldige contact met internationale klanten ben je flexibel als het gaat om inbound, outbound of voorraadbeheer activiteiten.

Het is belangrijk dat je als Supply Chain Coordinator snel inspeelt op veranderingen en hierin de juiste beslissingen durft te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel jij snel en weet jij het overzicht te behouden.

De grootste uitdaging als Supply Chain Coordinator is dat je je continu mag bezighouden met "wat kan er beter" en daarvoor neem je naast jouw operationele rol ook deel aan Continuous Improvement Projects. Het verlagen van kosten, verhogen van de leveranciersbetrouwbaarheid en het uit de weg ruimen van out-of-stocks is de Supply Chain Coordinator op het lijf geschreven.

Als Supply Chain Coordinator werk je tevens veel samen met collega’s van verschillende afdelingen als productie, logistiek, inkoop en verkoop. Ook met externe partijen als leveranciers, logistiek dienstverleners en andere ketenpartners zal je veelvuldig contact hebben.

Je:

 • Beschikt over een afgeronde HBO- opleiding (bij voorkeur richting de Logistiek) of volgt deze in deeltijd vorm;
 • Hebt een uitgesproken passie voor logistiek;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Ziet commerciële kansen bij huidige klanten en speelt hier proactief op in;
 • Beschikt over innoverend vermogen, bent kritisch en signaleert afwijkingen;
 • Hebt sterke affiniteit met IT systemen;
 • Bent analytisch, gedreven, een ware teamplayer, oplossings- en servicegericht;
 • Bent flexibel met betrekking tot werktijden en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) om bij aanvang of na aanvraag te overleggen.

Een sterke innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Geheel in eigen beheer bieden zij op maat gemaakte Supply Chain Solutions waaronder zeevracht, luchtvracht, warehousing en distributie. Het team bestaat uit meer dan 2000 enthousiaste team members. De standplaats voor de logistiek coordinator is `s-Heerenberg. Deze plaats is goed te bereiken vanuit Doetinchem, Arnhem en Nijmegen.

Ondernemerschap, daadkracht en continue ontwikkeling staan centraal in de samenwerking. Als team member ervaar je dat vanaf de eerste dag werken zij samen met jou aan het creëren van gezamenlijk succes. Je wordt actief gestimuleert in jouw ontwikkelingsbehoefte en carrière planning. Interne doorgroei is een van de pijlers. De rol van Supply Chain Coordinator is perfect om door te groeien binnen de gehele organisatie.
Arbeidsvoorwaarden;

 • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Afwisselende en zelfstandige baan;
 • Een professionele werkomgeving met gedreven collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Na verloop van tijd kan een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoren.