4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
0919000187

Als Logistiek Medewerker bij Bolletje in Almelo mag jij ervoor zorgen dat iedereen blijft zeggen: ‘Ik wil Bolletje!’. Wanneer je langs de schappen loopt in de supermarkt en daar de heerlijke producten van Bolletje ziet liggen, kan jij met trots zeggen dat jij ervoor hebt gezorgd dat deze producten daar terecht zijn gekomen.

Als Logistiek Medewerker ben jij de schakel die ervoor zorgt dat onder andere de beschuitrollen, doosjes knäckebröd maar óók de pepernoten bezorgd gaan worden aan heel Nederland. Jij zal orders gaan picken en klaarzetten voor de chauffeurs van Bolletje Almelo, zodat zij op weg kunnen om de heerlijke producten naar de winkels te transporteren.

Doel van je functie is:

  • Orderpicken met een handscanner; zowel op colliniveau als hele pallets.

  • Je bent nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren;
  • Je bent flexibel m.b.t. werkzaamheden en werktijden;
  • Je bent voornamelijk beschikbaar voor de middag diensten;
  • Een geldig heftruckcertificaat is een pré.

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een oer Twents bedrijf waar, over twee locaties verdeeld, ongeveer 400 mensen werkzaam zijn. In Almelo worden, in een geautomatiseerde productieomgeving onder andere beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten gemaakt. De cultuur binnen Bolletje kenmerkt zich als informeel en no-nonsense. Maar misschien wel het belangrijkste, bij Bolletje krijg jij de kans om je te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Start People is als inhouse uitzendbureau gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in Almelo.

Werken bij Bolletje B.V. in Almelo betekend werken in een plezierige en informele werksfeer. Binnen het magazijn van Bolletje wordt gewerkt in een twee ploegendienst (7.00-15.00 en 15.00-23.00, op vrijdag werkt de late ploeg van 13.00-21.00). Je kan hier fulltime en parttime werken.

Wij bieden je een baan waarbij met name in de late ploeg zal worden gewerkt. Binnen deze functie kan zowel fulltime als parttime worden gewerkt. Op deze afdeling werkt een mix van fulltime medewerkers en bijv. studenten die deze baan combineren met een studie.

Je ontvangt een uitstekende beloning met (bij aanvang) een uurloon van € 11,75 bruto (excl. toeslag en ongeacht leeftijd). Bij goed functioneren ga je na 26 gewerkte weken naar €13,11 bruto per uur. De toeslag voor het werken na 18.00 uur is 38%.

Bij Bolletje zijn veel doorgroeimogelijkheden, daarom maken wij gebruik van een uitgebreid beoordelingssysteem, zodat jij snel weet waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden binnen
Bolletje zijn.

Je ontvangt een reiskostenvergoeding op basis van de reisafstand tussen jouw woonadres en de werklocatie met een maximum van €6,- netto per dag. Bij ons kan je gratis parkeren. Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof.
Interesse? Solliciteer dan direct. Wij horen graag van je!