4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0003964

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Orde en netheid bewaken op het depot
 • Materieel klaarzetten voor transport
 • Verwerken van retouren
 • Correcte verwerking van transportbonnen
 • Ondersteuning technische dienst
 • Bedienen van een heftruck
 • Verzamelen van orders

Je bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je beschikt over enkele jaren ervaring in vergelijkbare functies en je bent communicatief vaardig. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, waardoor je de orde en netheid goed weet te bewaken. Door het vele tilwerk kan dit soms best voor uitdaging zorgen. Gelukkig ben jij in goede fysieke conditie en ga je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis!
Wat wij vragen:

 • Een geldig VCA certificaat
 • Kennis van steigermateriaal en/of technisch materieel is een pré
 • In het bezit van een geldig heftruck certificaat
 • Je bent een aanpakker en je staat sterk in je schoenen

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in steigerbouw, hoogwerkers en materieelverhuur in omgeving Groningen. Ze zijn een full service leverancier in onder meer de bouw, de industrie en bij evenementen. De organisatie omvat meerdere bedrijven en vestigingen in Nederland en is werkzaam op de Noord-Europese markt. De vestiging Groningen is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer vanuit Assen en Haren.

Je krijgt de kans om logistiek medewerker te worden binnen een familiebedrijf. Er ligt een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd klaar, met uitzicht op een vaste aanstelling binnen een groeiende en dynamische organisatie. De werkdagen zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 16:00 uur en van 08:00 tot 17:00 uur. Het salaris ligt rond de 12 euro bruto per uur met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten worden vergoed vanaf een bepaald aantal kilometers. Je treedt in dienst met uitzicht op doorgroeimogelijkheden zoals bijvoorbeeld naar een functie als teamleider of voorman en met kans op salarisverhogingen.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog verdere vragen? Dan kunt u bellen met onze vestiging: 050-3694330 of via Whatsapp: 06-83301389.