Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek Medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0026757

Je begint de dag om 8:15 uur met een kop koffie samen met je collega's om te kijken waar de prioriteiten liggen van vandaag.

Je gaat zeecontainers lossen, waarna je de dozen op een pallet zet. Door middel van een pompmachine worden deze naar het magazijn gereden.

Daarnaast ga je orderpicken, dit is altijd in een tweetal. Samen met je buddy zorg jij er voor dat er gepickt wordt (max. gewicht tot ongeveer 12 kg). Daarna wordt alles geseald door een machine en zetten jullie het klaar voor verzending

Ook ga je werkzaamheden uitvoeren op de heftruck & reachtruck.
Dit zijn enkele voorbeelden van wat er in het magazijn gebeurd, maar er zijn natuurlijk veel meer werkzaamheden. Jij krijgt de vrijheid om alles te doen en te leren.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Je past goed in een team waarbij hard werken en plezier samen gaan. Het team van magazijnmedewerkers staat voor elkaar en weet de werkzaamheden goed te verdelen. Je bent betrouwbaar en zorgt ervoor dat je gemaakt afspraken altijd nakomt. Heb je ervaring en wil je een volgende stap maken? Dan ben je bij deze organisatie in Eindhoven aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om een uitdagende baan te krijgen.

Maar indien je geen ervaring hebt is deze vacature mogelijk. Je begint dan bij de basis en leert zo stap voor stap de kneepjes van het vak logistiek.

Al ruim 25 jaar is de organisatie International één van Europa’s grootste import- en exporteurs van betaalbaar speelgoed.

We bieden je een leuke en gezellige werkplek bij een jong en internationaal bedrijf waar je veel afwisselend werk kunt verrichten.

Aan de hand van je kennis en ervaring bieden wij jou een passend salaris aan.
(Salarisindicatie: € 11,50 bruto per uur)

Doe jij het goed dan krijg je voldoende mogelijkheden bij onze opdrachtgever, bijvoorbeeld tot het halen van een heftruck- en reachtruck certificaat.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Fulltime functie met kans op een vast dienstverband.

Werklocatie: Eindhoven