Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Best
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0029503

Wil jij graag werken in een groot en geordend magazijn in de omgeving van Eindhoven? Een magazijn waarin je flink wat loopafstanden kan maken! Dan is dit wellicht de baan voor jou. Lees snel verder en reageer meteen!

Je komt te werken in dagdienst, iedere dag begin je met een kort overleg met de teamleider en voormannen in het magazijn om de dag voor te bespreken. Daarna ga je aan de slag met het verzamelen van lengtemateriaal en/of onderdelen aan de hand van de pakbonnen. Hierbij zorg je ervoor dat je jouw eigen productiviteit bewaakt en afgesproken doelstellingen haalt. Daarnaast verpak, stapel en bundel je onze producten, zodat het op een schadevrije wijze naar onze klanten kan worden verstuurd. Tevens zorg je ervoor dat goederen worden ingeruimd via aanvulopdrachten of via goederen ontvangen netjes in de vakken terecht komen. Je beheert je eigen gereedschappen en zorgt dat je werkplek veilig en op orde is. Zie jij verbeteringen of heb je goede ideeën? Leg deze dan gerust voor tijdens het periodieke overleg met de voormannen, zodat we gezamenlijk slimmer kunnen werken.

  • Een enthousiaste en gemotiveerde collega;
  • Fulltime beschikbaar; soms wordt het een uurtje later;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en spreekt en een beetje Engels vanwege onze internationale collega’s;
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante logistieke werkervaring,
  • Je bent secuur en kunt langdurig focus houden;
  • Je werkt in een groot magazijn, waarin de loopafstanden en de aard van de goederen, soms forse fysieke inspanningen van je vergen;
  • Je kunt goed samenwerken, je pakt je verantwoordelijkheid en je bent een teamspeler.

De organisatie biedt een ruim assortiment onderdelen en aluminium profielen voor buitenzonwering-, terrasoverkapping, insectenwering- en rolluiksystemen, welke speciaal zijn ontworpen voor de zelfassembleur. De hoogwaardige systemen zijn in eigen huis uitgewerkt door de techniek en ontwikkelingsafdeling, met een constante focus op productontwikkeling en innovatie. Uit het magazijn van ruim 28.500 m2 is vrijwel het gehele assortiment direct leverbaar.

Fulltime functie, uitzicht op een vast dienstverband;
Salarisindicatie: € 11,50 - € 12,50 bruto per uur;
Een reiskostenvergoeding , collectieve zorgverzekering en een winstuitkering;
Een informele bedrijfscultuur waar de communicatielijnen kort zijn, zodat snel geschakeld kan worden.

Werklocatie: omgeving Eindhoven (Best)