Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek Medewerker

Start People Doetinchem

Standplaats
Zelhem
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0032223

In de functie van magazijnmedewerker richt je je voornamelijk op het ontvangen van bestelde goederen, het lossen van de goederen en op de juiste locatie opslaan met behulp van de heftruck. Je verzorgt de afgifte van goederen; het klaarzetten van goederen of laden aan de hand van magazijn- of pakbonnen. Orde en indeling van het magazijn; het bepalen waar goederen worden opgeslagen zodat de magazijnruimte optimaal wordt benut.

Functie-eisen
Je hebt ervaring in het magazijn en bent technisch aangelegd. Je vind het ook niet erg om je handen uit de mouwen te steken.

  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je bent collegiaal.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Het bedrijf biedt samen met haar zusterbedrijf otaaloplossingen in het logistieke proces voor zowel ongeconditioneerde als geconditioneerde voedselproducten.

Zij beschikken over een opslagcapaciteit van 78.000 palletplaatsen verdeelt over 5 locaties die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid.

De organisatie is goed te bereiken vanuit Zutphen en Doetinchem.

Bij deze logistieke organisatie wordt jij onderdeel van een gezellig team. In eerste instantie begin je op uitzendbasis, maar naar wederzijdse tevredenheid is er kans op vast werk. Het brutosalaris ligt tussen de 11 en 13,50 euro per uur.