Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker

Start People Enschede

Standplaats
Nijverdal
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0032151

Voel jij je helemaal op je gemak op een heftruck of een reachtruck en weet jij de producten zonder enige beschadiging in de stellingen te zetten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nijverdal zijn we op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker / logistiek medewerker. Je bent werkzaam op de hoofd locatie in Nijverdal en bent onder andere verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande goederen.
Je komt te werken in een groot magazijn van het gemoedelijk bedrijf, waar je vooral veel producten en onderdelen zal verplaatsen. De werksfeer is er heel prettig en dit vindt de organisatie ook erg belangrijk. Het betreft een fulltime functie in de dagdiensten (van maandag tot en met vrijdag) en bij geschiktheid maak je op termijn kans op een vaste baan binnen het bedrijf.

Vragen over de werkzaamheden? Neem gerust even contact op met Start People Enschede via 053 4814600.

 • Je heb rij-ervaring op een hef- en/of reachtruck;
 • Je hebt recente werkervaring binnen de logistiek;
 • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar;
 • Je woont in de directe omgeving van Nijverdal;
  ·* Je bent actief, leergierig en vindt het leuk om samen te werken in een team.

Het bedrijf waar je gaat werken is gevestigd in Nijverdal op het industrieterrein. Je komt te werken in een team van ongeveer 30 collega's die werkzaam zijn op verschillende afdelingen binnen het bedrijf. De werksfeer onderling is heel goed en hier is ook veel aandacht voor. De organisatie is erg stabiel en in deze tijd nog steeds groeiend.

Wil je graag meer weten, neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer over de organisatie, het team en de werkzaamheden. De sollicitatieprocedure zal als volgt zijn. Bij ontvangt van sollicitatie ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons. Na een (digitale) kennismaking sturen wij je cv door naar onze opdrachtgever. Bij interesse van beide kanten zal er op korte termijn een gesprek kunnen plaatsvinden en bij positief bericht kun je direct instromen.

 • Een bruto uurloon van €12,00 bruto per uur bij 21 jaar en ouder;
 • Een fulltime functie in dagdienst voor 40-uur per week (weekenden altijd vrij);
 • Een afwisselende functie, doordat er verschillende afdelingen en werkzaamheden zijn binnen dit bedrijf;
 • Doe jij je werk goed? Opleidingen behoren tot de mogelijkheden, maar ook een contract bij de opdrachtgever;
 • Direct instromen is mogelijk.

Heb jij ervaring op de hef- en of reachtruck en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen een groot maar ook gemoedelijk en nuchter bedrijf? Dan ben jij de logistiek medewerker die we zoeken! Graag ontvangen wij je sollicitatie. Voor vragen mag je contact opnemen met Start People Enschede en vragen naar Sanne, Sabine, Linda of Martina (053 4814600)