Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0029455

Wil jij 2021 goed beginnen met een nieuwe uitdagende baan? Houd je van afwisseling en ben je gek op het logistieke proces? En wil jij je steentje bijdragen aan de gezondheid van de maatschappij? Lees dan snel verder!

Als logistiek medewerker bij Sharp Packaging Solutions in Heerenveen ga jij bijdragen aan een belangrijk proces; namelijk het verwerken van diverse soorten medicijnen. Samen met het jouw team ben je verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen van het magazijn. Je zorgt ervoor dat de goederen opgeslagen, aangeleverd en op de juiste wijze verwerkt worden. Bij Sharp staat de kwaliteit, hygiëne en veiligheid voorop, daarom zorg jij ervoor dat het magazijn netjes en op orde blijft.

Als logistiek medewerker houd jij je bezig met:

 • Het verwerken van de in- en uitgaande goederen;
 • Orders picken, bijvoorbeeld met de heftruck en/of reachtruck;
 • De producten controleren op kwaliteit;
 • Het verwerken van administratie in diverse ERP-systemen.

Jij bent iemand die niet houdt van stilzitten! Je beschikt over een grote portie enthousiasme en vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen. Verder ben jij een echte teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig taken uitvoeren.

Daarnaast verwachten wij van jou dat jij…:

 • Doordeweeks fulltime beschikbaar;
 • Recente ervaring hebt als magazijnmedewerker/logistiek medewerker;
 • In het bezit bent van een geldig heftruck en/of reachtruck certificaat;
 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst, in verband met het verwerken van ingewikkelde documentatie.

Bij Sharp werken ze in de 2-ploegendienst. Dit betekent dat jij de ene week van 6:00 tot 14:00 uur werkt, en de andere week van 14:00 tot 22:00 uur. Het is daarom belangrijk dat jij in (de omgeving van) Heerenveen woont en/of in het bezit bent van eigen vervoer zodat jij op tijd aanwezig bent voor jouw dienst.

Sharp is een internationaal farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en het verpakken van geneesmiddelen. Sharp is onderdeel van Packaging Group, en levert wereldwijd verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie. In Nederland zijn ze gevestigd in Heerenveen en hier houden ze zich bezig met het verpakkingsproces van diverse geneesmiddelen.

Eind 2018 is de productielocatie in Heerenveen compleet opnieuw opgebouwd. Daarom wordt er gewerkt met moderne technologie. Als logistiek medewerker kom jij terecht in een hecht en gezellig team. Er wordt hard gewerkt, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een grap op zijn tijd. Bij Sharp heerst een ‘no-nonsense’ mentaliteit: “zeggen wat je doet en doen wat je zegt.” Bij Sharp houden ze van directe communicatie; zij zeggen waar het op staat en verwachten dit ook van jou.

De locatie in Heerenveen is goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk.

Wij bieden jou een fulltime baan voor 40 uur per week binnen een mooie organisatie. Je ontvangt eerst een tijdelijk contract, maar het is zeker een baan voor langere tijd; met kans op een vaste aanstelling in de toekomst.

Maar er is meer…:

 • Jij ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,69 en € 13,85 inclusief toeslagen, op basis van jouw ervaring;
 • Reis je meer dan 10 kilometer enkele reis, dan heb je recht op een reiskostenvergoeding van maximaal € 6 per dag;
 • Gedurende jouw dienstverband bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op van 8,33%;
 • Een baan voor langere tijd binnen een groeiende farmaceutische organisatie!

Sta jij te popelen om weer aan de slag te gaan en wil jij het team bij Sharp versterken? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie en vragen zijn wij bereikbaar via sharp@startpeople.nl of 058 298 3400.