Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Elst
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0038268

Als magazijnmedewerker draag je bij aan het goed laten verlopen van alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. Zo ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van binnenkomende goederen en het verzamelen en verzendklaar maken van verschillende orders. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Het controleren, registreren en opslaan van binnenkomende goederen;
  • Het signaleren van afwijkingen en hier juiste vervolg acties op zetten;

Kan jij snel schakelen en weet je van aanpakken? En staat de klant bij jou altijd voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als magazijnmedewerker is dit namelijk belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Enige ervaring in een soortgelijke functie in de logistiek;
  • Je bent in staat om de rollen van ongeveer 15 kilo te tillen
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Elst (GLD), vlakbij Arnhem en Nijmegen
  • Leidinggeven zit in jouw natuurlijke aard

Daarnaast ben jij gedreven en beschik je over een flexibele werkhouding. Je vindt het fijn om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

De organisatie is een groothandel in textielgrondstof en halffabricaat liggend in Elst (GLD), vlakbij Arnhem en Nijmegen. Je komt te werken in een gemotiveerd en hard werkend team waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast kom je te werken in een prettige en schone werkomgeving waar open- en eerlijkheid en een goede werkethos centraal staat.

Wij bieden jou een prettige werkomgeving. Hierbij kun je fulltime aan het werk, waarbij in de zomermaanden de uren kunnen oplopen tot 45 uur per week. Je ontvangt van ons een contract in tijdelijk dienstverband, met uitzicht om daar eventueel in dienst te treden. De werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.45 uur met een bruto-uurloon van €12,34 (vanaf 21 jaar).
Het is belangrijk dat je in de zomermaanden juni tot en met augustus geen vakantie hebt gepland, omdat dit de drukste weken zijn voor de organisatie waar wij voor werven.