Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Weert

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0042159

Je gaat voor deze uitdagende functie als logistiek medewerker je werkzaamheden uitvoeren in een grote loods van 33.000 vierkante meter.
Deze loods is opgedeeld in verschillende afdelingen. Op alle afdelingen wordt je rondgeleid en opgeleid om op termijn uiteindelijk alles zelfstandig uit te kunnen voeren.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we dat je ervaring hebt in de logistiek en industrie. Je bent iemand die weet van aanpakken en bent betrouwbaar. Je bent absoluut geen watje en gaat fysiek zwaar werk niet uit de weg. Jezelf ontwikkelen, doorgroeien en inzetten voor de opdrachtgever vind je belangrijk, want jij wilt deze vaste baan binnenslepen. Kan je meedenken met het verbeteren van logistieke processen en ben je oplossingsgericht?
Hiernaast ben jij fulltime beschikbaar.

De opdrachtgever is een groothandel die gespecialiseerd is in de staalbouw. Ze importeren en exporteren staalconstructies zowel voor de nationale als internationale markt. Het is een familie bedrijf die al een langere tijd een grote speler is in deze markt. Binnen het team heerst er een sterk teamgevoel en wordt er op een eerlijke en collegiale manier met elkaar omgegaan. Ze zoeken iemand die voor een langere termijn werkzaam wilt zijn binnen de organisatie.
De organisatie is gelegen in Veenendaal en is goed te bereiken vanuit Ede, Arnhem en Wageningen.

  • Een zorgzame opdrachtgever die zich inzet voor jou ontwikkeling;
  • Leuk contact met je hardwerkende collega's die zich elke dag inzetten voor het beste resultaat;
  • Een salaris van €2200,- bruto per maand obv 40 uur per week;
  • Bij goede prestaties wil de opdrachtgever je zo snel mogelijk overnemen en je een vaste baan aanbieden.