Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0047507

Wil jij voor een van de grootste metaal bedrijven in Nederland aan de slag gaan? Ben jij flexibel en schroom je niet van fysiek zwaar werk? Ga jij secuur aan de slag en komt veiligheid op nummer 1 bij jou? Lees dan snel ver.

Ter versterking van de logistieke afdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime logistiek medewerker.

Jij begint jouw dag samen met je collega’s in de kantine. Hier bespreek je alles wat er voor die dag moet gebeuren en gaan jullie de taken verdelen. Jij weet als geen ander dat veiligheid voor op komt en zorgt samen met jouw collega’s dat alle producten op een correcte manier worden verwerkt. Met metaal werken is niet nieuw voor jou en weet hoe je hier mee om moet gaan.
Alle metalenplaten die zijn bewerkt kunnen nu richting de klant!

Jij staat stevig in je schoenen en je bent op zoek naar verbeterpunten.

  • Je hebt al ervaring in de logistiek en het liefst is metaalbranche niet nieuw voor jou
  • Je bent flexibel inzetbaar en in ploegen werken is geen probleem voor jou
  • Je bent in bezit van eigen vervoer
  • Je bent fulltime beschikbaar

Je komt te werken in een hecht en ervaren team waar borrelen en lekker eten op de vrijdag middag van zelfsprekend is. Het bedrijf is een van de grootste producten van staal wereld en hebben in verschillende landen vestigingen. Veiligheid van de medewerkers is voor dit bedrijf erg belangrijk en wilt daarom alles aan doen om het werkproces zo goed te laten lopen.

  • Een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden
  • Kans om verschillende certificaten te behalen
  • Een informele en prettige werksfeer
  • Salaris van max €2400 per maand
  • Vaste baan