Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0043710

Ben jij flexibel, enthousiast, servicegericht en zie jij een uitdaging in het werken in een logistieke functie in een magazijn? Voel jij je verantwoordelijk, hecht je veel waarde aan een veilige werkomgeving en woon je in (de omgeving van) Rotterdam? Dan zoeken wij jou!

Ter versterking van onze logistieke afdeling zijn we op zoek naar een fulltime logistiek medewerker.

Als logistieke medewerker begin jij jouw dag, samen met jouw collega’s onder het genot van een lekker kopje koffie, aan de dag start. Je overlegt met jouw team en teamleider hoe de dag eruit gaat zien. Hierna stap je op een heftruck en laat je jouw rij-skills zien door zo snel mogelijk de producten te vinden voor de klant. Dit is een eitje voor jou door de ervaring die je hebt opgedaan in de logistieke wereld. Naast jouw heftruck vaardigheden, heb je ook ervaring met het bedienen van een bovenloopkraan. Door deze ervaring weet jij hoe belangrijk het is om veilig te werken met zware metalen. Tijdens jouw shift verplaats je dan ook regelmatig de zware metalen met behulp van de bovenloopkraan. Hierna maak je de producten verzendklaar zodat de bestelling goed aankomt bij de klant. Aan het einde van je shift zorg je ervoor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten voor de volgende shift.

Jouw werkwijze is klantvriendelijk, zowel intern als extern. Je hebt een energieke instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt zeer nauwkeurig.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • LBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een logistieke functie, bij voorkeur met zware materialen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit van een certificaat voor het werken met een bovenloopkraan en het veilig verplaatsen van zware lasten;
  • BHV is een pre.

Het bedrijf is de grootste producent van staal ter wereld. Het bedrijf is onderdeel van 27 vestigingen in 6 landen en heeft wereldwijd zo'n 200.000 werknemers in dienst. Het bedrijf hecht waarde aan haar medewerkers. wat terug te zien valt in zowel hun grote events, zoals het jaarlijkse kerstdiner, als in kleine momenten zoals een warme kop soep tussen de middag.

  • Een uitdagende functie in een internationaal bedrijf met korte lijnen en oog voor de behoeftes Van de medewerkers;
  • Een intensief opleidingstraject om zo het bedrijf en de interne processen te leren kennen;
  • Een aangename, informele bedrijfscultuur die de voordelen van een grote groep combineert met de flexibiliteit van een kleine vestiging;
  • Een marktconform salaris inclusief aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. met uitzicht op vast dienstverband.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan meteen zodat wij zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen! Wacht niet te lang, want we zijn op zoek naar twee personen die het team kunnen versterken!