Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0060168

Heb jij enige ervaring in de Logistieke dienstverlening en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende fulltime baan in het magazijn? Lees dan verder, want wij hebben een leuke aanbod voor jou!
Als Logistiek medewerker kom je te werken in een van de Warehouses van een internationaal topbedrijf namelijk Geodis. Jouw dag bij Geodis in het magazijn ziet er als volgt uit:

 • Je bent bezig met het verrichten van VAS-werkzaamheden zoals verpakkingen bundelen, producten controleren op kwaliteit en labelen;
 • Je bent bezig met het orderpicken van orders, zodat deze tijdig beschikbaar zijn voor verdere verwerking en maakt hierbij gebruik van de EPT;
 • Verder zorg je voor nette werkplaats, werk je nieuwe medewerkers in en zorg je ervoor dat het magazijn efficiënt is ingedeeld.
  Belangrijk bij het verrichten bij deze werkzaamheden is de eigen veiligheid en veiligheid van jouw collega's. Daarom hecht Geodis veel waarde aan het werken volgens de gestelde richtlijnen om veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ben jij bereid om het team van onze opdrachtgever te versterken? Dan hebben wij een korte checklist om zelf even na te gaan wat wij van jou verwachten als magazijnmedewerker:

 • Je werkt nauwkeurig en bent besluitvaardig.
 • Je bent een teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Ervaring met SAP is een pré.
 • Je bent flexibel in de werktijden tussen 07:00 - 18:00. Er wordt gewerkt in verschoven diensten waarbij je één week werkt van 7.00-16.00 en de opvolgende week van 9.00-18.00 uur. Overwerk op drukke momenten is voor jou ook geen enkel probleem
 • Je kunt een VOG overleggen.
 • Je bent de Nederlandse of Engelse taal machtig, zowel in woord als geschrift.

Geodis is een internationaal topbedrijf gevestigd in Venlo, die ernaar streeft om Europees leider te worden in de logistieke dienstverlening. De missie is om ondersteuning te bieden door optimaliseren van hun logistieke processen van de klanten, zodat zij succesvol kunnen zijn. Zij hebben een centrale ligging aan de A67 ter hoogte van Venlo en zijn goed te bereiken met de auto en OV. Geodis bedient klanten in diverse sectoren. In dit magazijn wordt gewerkt met Kleding, schoenen en Hightech producten.

Wij bieden jou een mooie mogelijkheid om te kunnen werken voor een van onze grote klanten. Je komt te werken in een hecht en gemotiveerd team. Salarisindicatie ligt tussen €1966-€2045 bruto per maand op basis. Je krijgt een vast bedrag aan reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Wij vragen wat enige flexibiliteit in werktijden, omdat er af en toe overuren gemaakt kunnen worden. Voor deze overuren krijg je uiteraard een toeslag. Je komt in de eerste instantie in aanmerking met een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren is er de mogelijkheid voor een vaste aanstelling bij Geodis.

Geodis wil met trots kunnen zeggen dat zij hebben bijgedragen aan het succes van hun klanten door de ondersteuning in de logistieke dienstverlening. Wil jij als medewerker dit ook kunnen zeggen? Solliciteer dan direct en wellicht kun jij in de toekomst ook trots zijn op jouw bijdrage aan de missie van Geodis!