Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Leiden

Standplaats
Houten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062397

Ben jij een logistieke duizendpoot die graag mee bouwt aan een nieuwe locatie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Het bedrijf waar je voor gaat werken bied een fulltime baan aan als logistiek medewerker in Houten.

Als logistiek medewerker zorg je dat hulpmiddelen op de juiste wijze klaar staan voor transport en regelt daar waar nodig ook de administratieve zaken. Verder beheer je samen met andere collega’s het magazijn en verstuur je uitgaande hulpmiddelen en onderdelen, registreer je inkomende hulpmiddelen en onderdelen (zowel nieuwe als gebruikte hulpmiddelen die terug komen vanuit onze klanten) en boek je deze in. Indien van toepassing zorg je ook voor reiniging van de middelen en plaats je deze schoon op de juiste plek zodat de voorraad ten allen tijde klopt.

Startdatum: z.s.m.
Locatie: Houten
Uren: 38 uur p/w (fulltime)

Kun jij je vinden in onderstaande eigenschappen? Solliciteer dan nu!

  • Je bent stressbestendig, graag fysiek bezig en houdt van afwisseling in je werk.
  • Je hebt ruime ervaring in een logistieke werkomgeving en kennis van logistieke processen.
  • Bij voorkeur een Mbo-opleiding op logistiek vakgebied succesvol afgerond.
  • Je laat je niet snel van je stuk brengen. Ook als jouw dag anders loopt dan je vooraf had gepland blijf jij gestructureerd werken en streef je naar optimale klanttevredenheid.

Bij dit bedrijf draait het om mensen. Het bedrijf is continu in beweging en volop aan het groeien. De Wmo vestiging in Houten gaat medio oktober/november verhuizen naar een andere locatie. Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van logistiek medewerker die ervoor zorgt dat de juiste onderdelen voor de hulpmiddelen beschikbaar zijn op de nieuwe locatie.

Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we het bedrijf nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden jou ruimte om te groeien en ontwikkelen.

  • Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt bij aanvang tussen € 2.228,00 & € 2.519,00.
  • De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen.
  • Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris.
  • Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitness abonnement.
  • Aanstelling met mogelijkheid tot vast contract