Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
Oss
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0063878

Wil jij graag je handen uit de mouwen steken en meedenken over hoe het beter kan? Dan is werken als fulltime orderpicker iets voor jou!

Je komt te werken bij een importeur en distributeur van Aziatische kruidenierswaren. Je gaat deel uitmaken van het logistieke team en gaat werken in een dynamische, nieuwe omgeving waar je iedere dag het verschil kunt maken. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 • Het orderpicken, met behulp van een EPT en scanner;
 • Het op orde houden van het magazijn.

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is geen must maar maakt het werk wel makkelijker;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
 • Je hebt een goede lichamelijke conditie vanwege het fysiek zware werk wat je moet doen;
 • Je bent bereid om in een verschoven dagdienst te werken.
  Daarnaast is het belangrijk dat je gedreven bent en graag onderdeel uit maakt van het pickproces. Je kunt zelfstandig werken, bent zorgvuldig en gemotiveerd.

Je komt te werken bij een importeur en distributeur van Aziatische producten. Het kantoor en magazijn is gevestigd in Oss, waar ze logistieke dienstverlening bieden aan grote retailers, groothandels, supermarkten en hypermarktketens door heel Europa.

De werksfeer is goed en gezellig, uiteindelijk doe je het met zijn allen! Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid of een grapje tussendoor. Een goede band met het team vinden ze belangrijk en daar hoort ook een stukje ontspanning bij. Daarom kun je in de pauze genieten van tafelvoetbal, een dartbord en wordt er regelmatig samen gekookt of er wordt genoten van een eigen meegebrachte lunch.

 • Fulltime functie voor onbepaalde tijd in een verschoven dagdienst;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 07:00 tot 15:30 en van 09:00 tot 17:30, iedere twee weken wordt gewisseld van shift;
 • Salaris van €12,34 bruto per uur. vanaf 23 jaar Voor overwerk krijg je 125% betaald;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km en daarnaast 8,33% vakantiegeld;
 • Bij een wederzijdse klik zeker kans op een vast contract!

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!