Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Roosendaal

Standplaats
Roosendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0064148

Op zoek naar een leuke baan in de productie of de logistiek? Voor verschillende opdrachtgevers in regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Moerdijk zijn wij regelmatig op zoek naar productie- en logistiekmedewerkers. Over wat voor functies hebben we het dan? Je kan denken aan: - Magazijnmedewerker - Hef- en of Reachtruckchauffeur - Meewerkend Voorman - Magazijnchef - Productiemedewerker - Operator

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging of wil jij juist terug naar een oude functie? Heb je ervaring in de logistiek, of juist niet? Voor iedereen zijn er opties. Wil jij graag een vak leren in de logistiek, of vindt jij achter een lopende band staan wel prima? Dit zijn allemaal dingen die wij bespreken als jij solliciteert als logistiek medewerker.

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen en Moerdijk zijn wij vaak op zoek naar allerlei soorten logistieke medewerkers. Of het nou heftruck, reachtruck, administratief, orderpicker, productie of wat dan ook is. Solliciteer daarom nu en bespreek met ons welke baan het beste bij jou past.

Fulltime of parttime, tijdelijk of voor de lange termijn, contract voor onbepaalde tijd, dagdienst of ploegen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden!