Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker

Start People Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0067776

Goedemorgen! Het is inmiddels 08:00 en jij staat al met jou collega's onder het genot van een kop koffie te kletsen over het weekend. Maar, het is nu echt tijd om aan de slag te gaan. Hop, daar gaan we, het is weer een drukke dag!

De eerste goederen komen weer binnen, deze weet jij te verwerken en op de juiste manier te boeken in het systeem. Tegelijkertijd moeten er ook weer goederen uit, dit betekend dat ook deze goederen in het systeem verwerkt moeten worden. Zo blijft alles up to date en zorg jij dat het werk een stuk overzichtelijker wordt. Je collega's zijn je dankbaar!
Verder houdt jij je bezig met het picken van bestellingen, dit kan doormiddel van de hand of een reachtruck zijn. Geen certificaat? No problem, deze kan je via ons behalen en dan hebben wij jou binnen no time op de reachtruck zitten. Deze bestelling maak je vervolgens verzendklaar zodat ze goed ingepakt en met het juiste adres naar de klant kunnen. Naast deze werkzaamheden zijn jij en jouw collega's zelf verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn.

Als dat niet al leuk genoeg is, indien nodig ondersteun je ook de technische dienst. Hiervoor is technische affiniteit belangrijk. Ervaring is geen vereiste.

Gemotiveerd, leergierig en een echte aanpakker! Dat ben jij.
Verder beschik jij over:

  • Een energieke persoonlijkheid, een echte teamplayer;
  • Proactieve, flexibele en stressbestendige houding;
  • MBO werk en denkniveau, jij weet snel te schakelen indien nodig;
  • Jij spreekt en verstaat zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Fulltime beschikbaar voor een langere periode;

Natuurlijk zorgen jou collega's ervoor dat je volledig ingewerkt wordt. Als jij alle kneepjes van het vak kent, is het de bedoeling dat jij ook zelfstandig te werk gaat. Je blijft een teamplayer maar in de hectiek moet iedereen soms opsplitsen.

Je komt te werken voor een IT-leverancier gevestigd in Nijmegen. Deze ''community'' hecht veel waarde aan collegialiteit, respect en een open cultuur. Binnen het bedrijf kennen ze ook meer dan 20 verschillende culturen, vandaar dat de Engelse taal een vereiste is. Verder werken er c.a. 70 werknemers bij het bedrijf die iedere dag het verschil willen maken op de IT markt. Heb jij passie voor de logistiek? IT? techniek of transport? Dan is dit wellicht dé perfecte werkplek voor jou.

Naast dat wij jou een uitdagende functie bieden met genoeg prikkels en triggers hebben wij nog een aantal andere leuke punten:

  • Een jong dynamisch bedrijf, met vertrouwde collega’s en een sterk team gevoel;
  • Training waar nodig, bijvoorbeeld het behalen van een reachtruck certificaat.
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons magazijn team;
  • Een dynamische, gezellige werkplek met een bedrijfsgym.

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct! Als jij vragen hebt over deze functie kan je contact opnemen met Amani Swaria, intercendent Start People!

06-28500819
amani.swaria@startpeople.nl