Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker

Start People Veendam

Standplaats
Hoogezand
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0068041

Als logistiek medewerker zorg jij voor het op orde houden van het magazijn. Jij hebt de verantwoordelijkheid over de opgeslagen goederen en je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat. Als logistiek medewerker ben jij een belangrijke schakel in het werkproces. Je verwerkt de inkomende bestellingen en de uitgaande orders. Als er goederen binnenkomen dan zorg je voor het laden en lossen, met behulp van een heftruck.
De monteurs gaan in de ochtend op pad met de goederen die jij allemaal netjes hebt klaargezet. Aan de hand van werkorders weet jij precies wat ze nodig hebben en zorg je ervoor dat alle benodigde materialen klaar staan.

Naast de bovenstaande werkzaamheden houd je ook het magazijn netjes en geordend. Je hebt een goed overzicht waar alle materialen staan en je werkt nauwkeurig.

Als logistiek medewerker is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt omdat de monteurs de juiste spullen nodig hebben op een klus. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Je hebt ervaring op de heftruck en een heftruckcertificaat (eventueel via Start People te behalen);
  • Je bent fulltime beschikbaar;

Ben jij op zoek naar een leuke logistieke functie met veel afwisseling? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature!

Onze opdrachtgever is werkzaam in de bouw en installatiesector. Ze bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt met oplossingen op maat. Het is een organisatie met verschillende werkterreinen zowel interieur als exterieur. Als logistiek medewerker krijg je een afwisselende baan bij een organisatie met een informele en prettige werksfeer. De organisatie is gevestigd in Hoogezand en is goed te bereiken vanuit Groningen of Veendam.

Wij bieden een fulltime baan als logistiek medewerker. Het gaat om een functie met uitzicht op een vaste baan.
Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2000 en € 2400 per maand;
  • 8,33% vakantiegeld (via Start People);
  • Indien nodig een heftruckcertificaat;
  • Inlogcodes voor een portaal met meer dan 100 online trainingen.