Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0069505

Heb je een hart voor de logistiek en zie je werk liggen? En vind jij een goede samenwerking met je collega's belangrijk? Lees dan snel verder! De logistieke afdeling van onze opdrachtgever is een belangrijke spil voor de uitvoerende werkzaamheden.
De materialen die door de uitvoering gebruikt worden controleer jij op juistheid en je zorgt er samen met het team voor dat de dagelijkse logistieke processen uitgevoerd worden. Deze werkzaamheden zijn o.a. de goederen ontvangst, goederen klaarmaken voor verzending, maar ook retour-goederen controleren op kwaliteit en weer op voorraad leggen.

In het magazijn werkt men momenteel met roulerende tijden.
Zo wisselt het tussen 06:30 – 15:00 en 09:30 – 18:00. Vanwege de groei die mogelijk is in deze functie zijn we op zoek naar iemand die zich (verder) wil ontwikkelen in de logistiek.

Kan jij goed zelfstandig werken? En heb jij een klantgerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als logistiek medewerker bij Allinq is dat namelijk belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

 • Je hebt MBO werk en denkniveau en recente werkervaring in de logistieke branche
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een baan voor de langere termijn
 • Je bent fysiek in orde waardoor het voor jou geen probleem is om te tillen, te bukken en veel te lopen.
 • Je hebt een proactieve houding en durft mensen aan te spreken op kwaliteit, dit gaat immers voorop.
 • Beschik je ook nog eens over een geldig heftruckcertificaat en vca certificaat? Dan is dat helemaal mooi! Zo niet, dan ben je bereid deze te halen.
 • Je bent enthousiast en wil je graag blijven ontwikkelen in je functie.
 • Je kan een recente VOG bij startdatum overleggen.

Het bedrijf waar je komt te werken is Allinq, een organisatie die zorgt voor verbinding. Al ruim 50 jaar ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden zij de informatie-infrastructuren voor netwerkeigenaren in de telecomwereld en daarbuiten. Hierbij valt te denken aan traditionele kabelnetwerken zoals glasvezel en draadloze verbindingen. Dit doen zij voor opdrachtgevers zoals KPN, T-mobile en VodafoneZiggo. Werken bij Allinq betekent werken binnen een informele organisatie waar smart en efficiënt werken voorop staat. Als logistiek medewerker krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zorg jij er met een team van circa 20 collega’s voor dat het logistieke proces altijd goed verloopt.

Onze opdrachtgever is goed bereikbaar vanuit Zeewolde, Nijkerk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

Als logistiek medewerker krijg jij een leuke baan, want geen dag is hetzelfde. Elke bestelling is weer anders en je bent continue in de weer. Daarnaast krijg jij:

 • Een fulltime baan voor 40 uur per week voor langere tijd
 • Een salaris tussen de €2275- en €2464 ,- bruto per maand obv 38 uur per week ( afhankelijk van jouw kennis en ervaring) volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek.
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een senior of teamleider functie.
 • Kan jij niet wachten om bij Allinq aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button voordat het te laat is!