Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker 2 of 3-ploegen nacht

Start People inhouse Oosterberg

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0048574

Sportscholen dicht en toch spierballen willen kweken? Bij de Koninklijke Oosterberg zijn wij opzoek naar een fulltime magazijnmedewerker die in 3-ploegen willen werken. Als Magazijnmedewerker bij Oosterberg kom jij in team blauw, de expeditie. Samen met team geel en oranje (orderpickers) bouw jij aan een geoliede machine. Oosterberg zet zich in om jou te laten ontwikkelen en biedt jou de kans om een vast contract te verdienen.

Verder help jij de orderpickers, magazijnmedewerkers en reachtruckers met alle andere veelvoorkomende werkzaamheden in het magazijn. Dat houdt in dat:

  • Jij orders verzamelt en klaar zet voor de goede routes;
  • Jij dozen scant zodat ze aangemeld zijn voor de routes;
  • Jij grote producten insealt.

  • Ben jij fulltime beschikbaar voor langere tijd;
  • Ben jij beschikbaar voor 2 of 3-ploegen (6:00 tot 15:00, 15:00 tot 00:00 en 0:00-06:00);
  • Heb jij eigen vervoer en kun jij makkelijk in Apeldoorn komen.

Koninklijke Oosterberg, "de vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland" is als familiebedrijf gegroeid naar een bedrijf met 300 medewerkers en 20 vestigingen door het hele land. Doordat zij de levering van de producten en het logistieke proces in eigen beheer hebben kunnen zij een goede dienstverlening verzorgen voor de klant. Vanwege de service die zij bieden groeien zij elkaar jaar.

Het hoofdkantoor gaat zij komend jaar verhuizen van Zutphen naar een plek naast het distributiecentrum in Apeldoorn. In het distributiecentrum worden alle bestelde producten verwerkt en verzonden naar klanten en vestigingen door het hele land.

Durf jij de stap aan? Bekijk wat wij jou verder kunnen bieden en solliciteer dan direct!

De vestiging in Apeldoorn is goed bereikbaar vanuit Deventer, Epe, Zutphen en Lochem

Uurloon vanaf €11,04 bij 21 jaar of ouder ( bij jongere leeftijd gelden er andere lonen, mail/bel ons voor meer informatie);
Toeslagen die kunnen oplopen tot 50%;
Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Interesse? Solliciteer direct!
Voor vragen kun je contact opnemen met 06-12995043 of oosterberg@startpeople.nl