Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker advies

Start People Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0054786

Als Logistiek medewerker advies buitendienst rijd je een door de planning vastgestelde route. De vestiging van onze opdrachtgever in Arnhem levert voor gemeentes in de regio Arnhem hulpmiddelen zoals rolstoelen, driewielers en scootmobielen. De 4 afdelingen Adviesplanning, Service, Logistiek & Werkplaats werken nauw samen. Op de afdeling Adviesplanning worden dagelijks de afspraken en routes voor jou gemaakt.

 • Je levert standaard en aangepaste zorghulpmiddelen zoals een scootmobiel, (elektrische) rolstoel of douchestoel;
 • Je stelt de zorghulpmiddelen in en legt aan de klanten uit hoe je ze het beste kunt gebruiken en onderhouden;
 • Je geeft rijvaardigheidslessen op elektrisch aangedreven voorzieningen en fietsen;
 • Je haalt voorzieningen op en zorgt zo nodig dat ze op maat worden aangepast door de werkplaats;
 • Je weet de juiste balans te vinden tussen de wensen van de gebruiker, de afspraken met de gemeente en het commercieel belang;
 • Je handelt de administratie goed en overzichtelijk af, communiceert dagelijks met je collega's van de planning over jouw uitgevoerde werkzaamheden en werkt volgens de gestelde doorlooptijden en contractafspraken.

Als Logistiek medewerker advies ben je het gezicht en dus het visitekaartje van het bedrijf. Je hebt een professionele en integere houding en een proactieve instelling. Je hebt affiniteit met de zorg- of hulpmiddelenbranche en kunt goed zelfstandig werken. Houd je van mensen, ben je goed in je vak, ben je betrokken en heb jij de juiste teamgeest? Dan is jouw drive de kracht van deze organisatie!

 • Je hebt minimaal MBO-3 werk- en denkniveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je communiceert makkelijk met je collega’s en met klanten van jong tot oud en met uiteenlopende problematiek;
 • Je kunt je goed inleven in de behoeften van onze klanten en meevoelen en inspelen op situaties;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en je hebt ervaring in het besturen van een bakwagen;
 • Je herkent je in de volgende competenties: mondelinge vaardigheid, discipline, kwaliteitsgerichtheid, professionaliteit/empathisch en luisteren.

Onze opdrachtgever in de omgeving van Arnhem levert en onderhoudt revalidatie- en zorghulpmiddelen. Klanten met verschillende zorgvragen kunnen bij hun terecht om hulpmiddelen te kopen, huren of lenen. Ze hebben veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Samen streven zij naar het vergroten van de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid en het plezier van mensen met een bewegingsbeperking. Samen maken ze meer mogelijk voor de klant. Dat is hun kracht!

Binnen deze organisatie werk je in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties tussen de € 2.000-€ 2.200. Zij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief. De functie is in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling.

Zie jij jezelf werken bij dit bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer direct!