Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker bouwmarkt parttime

Start People Spijkenisse

Standplaats
Spijkenisse
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0021354

Als Logistiek medewerker zorg jij ervoor dat onze schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verf meng balie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft.

Jij weet dat een goede presentatie van producten de verkoop bevordert. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is. Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je bij het inladen van producten. Je zorgt dat het magazijn netjes is opgeruimd en je houdt de voorraden op peil.

Klantgerichtheid. Daar sta je voor als logistiek medewerker. Je hebt affiniteit met de logistieke sector en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

  • Je hebt interesse in bouwmaterialen;
  • Je bent ervaring opgedaan in een bouwmarkt zoals bijv: GAMMA / Praxis / Karwei
  • Je woont in de omgeving van Rotterdam en/of Spijkenisse;
  • Je werkt zorgvuldig;
  • Je hebt ervaren met orderpicken;
  • In het bezit van een heftruck certificaat;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Onze klant is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Ze werken continu aan het doorvoeren van verbeteringen om hun aanbod van bouwproducten, diensten en services nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de klanten. Deze vestiging is in Rotterdam in de buurt van de Kuip. Het gaat om een tijdelijke vacature maar onze klant heeft onwijs veel vacatures die jaarlijks open komen te staan en waar veel mensen nodig voor zijn!

Als logistiek medewerker maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team in een bouwmarkt. Via hun eigen digitale opleidingsomgeving reiken ze je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Ze geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden.
Je gaat parttime aan de slag voor onbepaalde tijd.