Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker DHL

Start People Inh Serv - DHL Beringe Supply Chain

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0005058

Als logistiek medewerker DHL zal je breed ingezet worden in het warehouse van DHL in Beringe (omgeving Venlo), zowel op de inbound afdeling als op de outbound afdeling.

Aantal werkzaamheden die je kan verwachten zijn;

  • Picken
  • Packen
  • Shippen

Ook is er een mogelijkheid tot het behalen van certificaten voor Reachtruck, EPT, Heftruck en OPT.

Je bent een gedreven persoon wie zich betrokken voelt bij het werk wat je doet. Je woont in de buurt van Venlo en omgeving en wil graag in een logistieke omgeving aan het werkt. Je bent fulltime en bent flexibel inzetbaar, dit wil zeggen tussen 06:00 – 00:00 uur en je kunt een VOG aandragen.

Je zult aan de slag gaan bij DHL in Beringe. Dit is een groot warehouse wat zich bezighoud met alle facetten van een logistiek proces.

Wij bieden jou als Start People, één van de beste werkgevers, een samenwerking. Wij vinden de persoonlijke aandacht heel belangrijk en wij als team zullen altijd voor je klaar staan. Je kunt een bruto salaris verwachten van €10,41 per uur. Ben je jonger dan 21 dan zul je betaald worden aan de hand van ons jeugdsalaris, dit zal een percentage zijn wat past bij jou leeftijd. Je krijgt de mogelijkheid om de kennis te verbreden met meerdere online trainingen via Good Habbitz.