Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker inbound

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0047957

Kun jij snel en nauwkeurig te werk gaan? Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen binnen het logistieke werkvlak? Lees dan snel verder!

Start People Heerlen is op zoek naar een logistiek medewerker inbound voor onze opdrachtgever Abbott.

Als magazijnmedewerker bij Abbott Vascular zorg jij ervoor dat de stents die uiteindelijk wereldwijd door ziekenhuizen worden gebruikt, tijdig vanuit het warehouse worden verstuurd. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • het picken, packen en verzenden van producten binnen de gestelde tijd;
 • het laden en lossen van vervoerders;
 • het scannen van pakketten en pallets;
 • andere voorkomende magazijnwerkzaamheden.

Werktijden zijn:

 • Even week van 12:30 tot 21:00
 • Oneven week van 07:00 tot 15:30

Bij Abbott zoeken wij een gemotiveerde medewerker die klaar is om de volgende carrière stap te zetten. Je wilt bij ons in de praktijk verder leren en voldoet aan het volgende profiel:

 • Per direct beschikbaar, werktijden zijn tussen 07:00u en 13:00u
 • Je bent parttime beschikbaar
 • logistieke werkervaring is een pré;
 • kunnen werken volgens procedures;
 • snelheid én nauwkeurigheid;
 • goede computervaardigheden
 • Je beschikt over een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te behalen

Bij Abbott Vascular Netherlands werk je in een kleinschaliger warehouse. Het is een gestructureerd en overzichtelijk warehouse. Je gaat te werk in een team van gemotiveerde collega’s die dagelijks bijdragen aan producten ter verbetering van de gezondheid.
Producten waar jij dagelijks zoal mee zult werken zijn hart katheters, stents en overige producten voor vasculaire interventie operaties. Om hier mee aan de slag te kunnen krijg je een uitgebreide training aangeboden.

Binnen Abbott wordt er geen onderscheid gemaakt tussen flex en vast, iedereen is onderdeel van het Abbott team.
Abbott bied talloze doorgroeimogelijkheden. Ook bieden ze cursussen aan binnen het bedrijf en zijn er veel opleidingsmogelijkheden.

Werken bij Abbott betekent dat je aan de slag gaat bij een van de gecertificeerde top employers bedrijven van Nederland. Je werkt in een internationale werkomgeving met een prettige werksfeer. Jij draagt dus bij aan het optimaliseren van hun dienstverlening. Ook werk je in teamverband met leuke collega’s, dit team zal bestaan uit zowel vaste- als flexmedewerkers.

Wij bieden jou een salaris van €10,50 bruto per uur. exclusief 5% ploegentoeslag. vanuit Start People bouw jij 10% verlof op en 8,33% vakantiegeld. De opdracht betreft in eerste instantie tijdelijk werk maar kan verlengd worden bij goed functioneren waarbij overname door Abbott tot de mogelijkheden behoort.