Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker met Doorgroeimogelijkheden

Start People Den Haag XL

Standplaats
Pernis
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0054424

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie als logistiek medewerker? Dan zoeken wij naar jou!
Wij zijn opzoek naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden. Je gaat werken bij één van de grootste logistieke dienstverleners die over de hele wereld actief is. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Als logistiek medewerker heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden die je zal gaan uitvoeren bij een van onze grote logistieke opdrachtgevers in de regio Rotterdam genaamd Geodis. Je draagt zorg over de optimale ontvangst, de opslag en distributie van goederen, en andere werkzaamheden binnen het magazijn. Heb je al ervaring in de logistieke wereld en wil je graag doorgroeien? Solliciteer dan nu!

Wij zoeken iemand met ervaring in de logistieke dienstverlening, een goed hardwerkende collega die in ons gezellige team past, en iemand die de uitdaging aan durft te gaan om hard te werken. ,

Verder zoeken wij;

  • Iemand die beschikt over Nederlands en/of Engels taalvaardigheden ;
  • Iemand met veel ervaring in de logistiek óf iemand die geïnteresseerd om daar voor langere tijd aan te gaan werken;
  • Iemand die Fulltime aan de slag kan gaan (40 uur per week);
  • Iemand die met computers en geautomatiseerde systemen kan werken.

Geodis houdt zich over de hele wereld bezig met logistieke dienstverlening. Met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen behoort Geodis tot een van de beste logistieke dienstverleners over de hele wereld. De visie van Geodis is om een echte groeipartner te zijn voor de klanten. Bij Geodis vormen de medewerkers zowel het hart als het succes van het bedrijf. Als een ondernemende groep koesteren zij talent en het geven van verantwoordelijkheid aan de medewerkers.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerde groep en bij een organisatie die altijd voor hun medewerkers klaarstaat.

Verder bieden wij:

  • Mogelijkheid voor doorgroeimogelijkheden, de keuze om je eigen trainingen uit te zoeken en met behulp van begeleiding een eigen leerweg te maken;
  • Een functie voor onbepaalde tijd;
  • Een beginsalaris van 1850 euro per maand, wat snel zal gaan groeien!
  • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar;
  • Reiskostenvergoeding per dag;