Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek medewerker met reachtruck

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0064765

Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van goederen binnen het magazijn. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande goederen zo efficiënt mogelijk worden verwerkt en het met magazijn netjes en geordend blijft.

Wij bieden zowel plek voor in de 3 ploegen als in de 4 ploegendienst. Deze vacature is voor de 4 ploegendienst.

Samenwerken, zorgvuldigheid en nauwkeurigheid van het eigen werk zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt in de functie van Reachtruckchauffeur. Jij bent iemand die van aanpakken weet en het geen probleem vindt om fysiek werk te moeten verrichten. Enige ervaring op de reachtruck is een vereiste en je dient in het bezit te zijn van een geldig reachtruck certificaat. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel ingesteld.
Wanneer je geen geldig certificaat meer hebt, maar wel een reachtruck weet te besturen kun je via StartPeople een nieuw certificaat behalen.

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Leerdam is een kaasfabriek. Vanuit het hele land wordt kaas hier bezorgd om gesneden en verpakt te worden.

Je komt via Start People in dienst bij FrieslandCampina.

Salaris van €14,01,- bruto per uur
Reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. De maximale vergoeding is €11,40 per dag
Fulltime werk voor de langer tijd
Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever
Werken in een 4-ploegendienst van maandag t/m zondag:
06:30 – 14:30 uur
14:30 – 22:30 uur
22:30 – 06:30 uur