Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek Medewerker | nachtdienst | parttime of ft

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
4011000181

Wil jij graag in de nacht jezelf nuttig maken? Wij hebben DE baan voor jou! Jij gaat in de loods bij DHL aan de slag met het sorteren van pakketten. Deze zet je klaar voor de chauffeurs, zodat zij de pakketten kunnen bezorgen. Een enorm belangrijke baan dus. Zonder jou krijgen de mensen thuis geen pakketten geleverd! Het uitladen van de vrachtwagens behoort ook tot jouw takenpakket. Wanneer jij laat zien dat je de juiste instelling hebt, kun je ook nog doorgroeien! De diensten zijn van maandag tot en met zaterdag in de nachtdienst. Genoeg tijd om overdag nog leuke dingen te gaan doen!

Voor deze leuke functie bij het gezellige DHL vragen wij alleen de juiste motivatie en de wil om in de nacht te werken. Ook wanneer je geen ervaring hebt in de logistieke sector, mag je zeker solliciteren. Heb je een heftruckcertificaat? Die zoeken wij ook nog!

Je kent ze wel de gele busjes en vrachtwagens met het rode DHL logo. Je komt te werken bij wereldwijd de grootste speler in de logistieke en transport sector. De locatie in Den Bosch is perfect te bereiken vanuit Tilburg en Nijmegen.

Als je in de nacht werkt krijg je een loon van €10,12 én een toeslag van 30%. Dat betekend dus een uurloon van €13,16! Lekker salaris toch?! Binnen DHL bestaan verschillende functies waarin jij jezelf kan ontwikkelen. Je kan hier dus volop doorgroeien. Deze functie is zowel fulltime als parttime in te vullen, hoe fijn is dat? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatie knop! Heb je nog vragen over deze vacature? Martijn beantwoord ze graag voor je, hij is te bereiken op 073-7502870.