Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker orderpicker Nespresso

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0045676

Zit jij door Corona zonder werk of zoek jij gewoon een nieuwe uitdaging? Wil jij snel en fulltime aan de slag? Corona zorgt in veel branches voor werkloosheid, maar Corona levert daarentegen juist veel werkgelegenheid op in de logistiek en met name in de E-commerce. Mensen bestellen meer dan ooit online, maar wie gaat die orders verzamelen? JIJ! Ga per mei 2021 fulltime aan de slag als Logistiek medewerker bij ID Logistics en zorg dat de klanten van Nespresso hun pakketjes correct en op het juiste moment ontvangen. Werk nu lekker veel, zodat jij genoeg geld hebt om na de lock down de dingen te doen waar jij blij van wordt!

Solliciteer via onderstaande blauwe button en zet vandaag nog de eerste stap richting jouw nieuwe baan!

Vanaf mei dit jaar opent ID Logistics haar nieuwe warehouse in Tilburg aan de Dongenseweg. Vanuit hier worden de producten van Nespresso verzameld en verzonden naar al haar klanten. Zo voorzie jij de mensen iedere dag van hun heerlijke Nespresso koffie.

Je werkt in twee ploegen. Zo werk je de ene week in de ochtend van 08.00-17.00 uur en werk je de week erop van 17.00-02.00 uur. Jij bent flexibel inzetbaar van zondag t/m vrijdag, want de online bestellingen gaan natuurlijk ook op zondag gewoon door. Je werkt 5 dagen per week. Wanneer jij in de avonddienst werkt geniet je van toeslagen oplopend tot 40%. Indien je op zondag werkt ontvang je zelfs de gehele dag 50% toeslag! Op deze manier houd je een goede balans tussen fulltime werk en privé en kun je voldoende sparen voor die vakantie wanneer we weer kunnen reizen.

Je kunt je aanmelden voor deze functie wanneer onderstaande punten op jou van toepassing zijn:

 • Je spreekt Engels
 • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd van zondag t/m vrijdag
 • Je kunt beide ploegen afwisselend werken
 • Enkele logistieke functies in dagdienst beschikbaar (08.00-17.00)
 • Beschikt over je eigen vervoer (OV is niet mogelijk)
 • Je bent niet kleurenblind (in verband met het onderscheiden van verschillende koffiecupjes)

Waar kom je te werken? Jouw nieuwe baan bevindt zich in Tilburg op industrieterrein Vossenberg. Deze locatie is met de auto goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld: Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Kaatsheuvel. Je werkt bij ID Logistics. Zij zijn dé logistieke dienstverlener voor bekende merken en winkels uit binnen en buitenland. Per mei 2021 werken zij dus ook voor Nespresso!

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Per mei 2021 fulltime aan de slag
 • Startsalaris van €10,66 Bruto per uur Exclusief toeslagen (v.a. 21 jaar of ouder)
 • Toeslagen in de avonduren:
  18.00-00.00 uur 20%
  00.00-06.00 uur 40%
  Zondag 50%
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis
 • Contract voor bepaalde tijd met kans op vast bij goed functioneren
 • Keuze uit wekelijks of vier wekelijkse betaling
 • Account voor GoodHabitz en daarmee toegang tot meer dan 100 onlinetrainingen om jezelf te ontwikkelen