Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Logistiek medewerkers gezocht voor onze parttime ochtendploeg bij DHL

Start People Inhouse Services - DHL Parcel Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
4004000030

Zoek jij een logistieke functie, waarbij je part time of naast je studie aan de slag kan en jezelf volop kunt ontwikkelen? Bij DHL Arnhem zoeken wij per direct kandidaten!
Als onderdeel van onze ochtendploeg help je alle chauffeurs op weg. Dit doe je door te helpen met inladen, lossen en pakketten voorscannen zodat alle wagens na jouw werk kunnen vertrekken.

Wij zoeken logistieke medewerkers die leergierig en betrokken zijn, er is namelijk veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien!

  • Je bent parttime beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdagochtend vanaf 06:00uur tot 10:00uur (minimaal twee dagen);
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal goed;
  • Je bent betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

DHL is een groot, internationaal bedrijf en wereldwijd marktleider. De rood-gele busjes en vrachtwagens zie je overal ter wereld! Een aantrekkelijke werkgever dus, waarin ook nog een goede sfeer hangt. DHL Parcel gelooft in haar medewerkers. Bovendien is er een hechte band tussen de collega’s waarmee je samen iedere dag weer een top-prestatie levert.

DHL Arnhem ligt centraal gelegen in Rijkerswoerd en bij de snelweg A325. Het is daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit Elst, Nijmegen en omstreken.

  • het zelf indelen van je eigen planning aan de hand van jouw beschikbaarheid;
  • een gezellige omgeving;
  • een startsalaris van €9,52;
  • vast werk;
  • reiskostenvergoeding tot 30km;
  • mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen zoals bijvoorbeeld een heftruckcertificaat.