4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek, Productie, Techniek, Operator, Huisvuilbelader, Horeca

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
4011000067

Bij onze opdrachtgevers zoeken we orderspickers met EPT, Reachtruckichauffeurs, Magazijnmedewerkers, Productiemedewerkers, Operators en krachten in de bediening en catering. Afhankelijk van de functie en opdrachtgever hebben we vacatures voor vast werk, vakantiewerk, zaterdaghulp, avondwerk, in nachtdienst op zowel op parttime als fulltime basis.

Ben jij per direct op zoek naar werk in bijvoorbeeld de logistiek, techniek, productie, afvalverwerking of horeca? Je wilt graag werken in 2, 3 of 5 ploegen, doordeweeks fulltime, op zaterdagen, ’s nachts of op oproep, Door de diversiteit in opdrachtgevers kunnen wij jou verschillende functies bieden op diverse dagen en tijden.

Binnen ons team Start People Den Bosch XL bemiddelen we diverse opdrachtgevers in het zuiden van het land.
Onze vacatures bevinden zich in de omgeving van Den Bosch, Oss, Drunen, Veghel en Tiel.. Enkele van onze opdrachtgevers zijn DHL, Lidl en de gemeente Den Bosch.

Wij bieden jou per direct een goed betaalde baan in fulltime of parttime dienstverband. Salaris is afhankelijk van opdrachtgever, ervaring en opleiding.
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Solliciteer via onderstaande button en wij nemen telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.