Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek Teamleider

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0027569

Wij zijn voor onze klant Geodis op zoek naar een teamleider voor hun locatie in Venlo. Als logistiek teamleider maak jij onderdeel uit van een team van 4 teamleiders en samen sturen jullie 50-75 Warehouse medewerkers aan onderleiding van 2 supervisors. In dit warehouse werken zij momenteel voor zes diverse klanten. Je kunt hierbij denken aan producten zoals, fashion, schoenen en hightech.

Het doel van de functie is om ervoor te zorgen dat de processen zo effectief en efficiënt mogelijk verlopen en je draagt dan ook verbeteringsvoorstellen voor indien je hierin knelpunten ontdekt.
Dat betekent dat je zorgt voor:

  • een efficiënte en effectieve aansturing van het team zodanig dat de vastgestelde resultaten behaald worden;
  • het verlenen van diensten aan de klanten conform en in lijn met de Service Level Agreement c.q. contractuele verplichtingen;
  • het coördineren van werkzaamheden zodanig dat goederen behandeld zijn conform gemaakte afspraken in het opgestelde actieplan en volgens de gemaakte planning;
  • kwaliteitsdoelstellingen gerealiseerd worden;
  • de regelgeving/richtlijnen nageleefd worden, zodat de veiligheid van werknemers en bezoekers optimaal is.

Neem je graag het voortouw? Vind je het fijn om anderen te begeleiden en naar een hoger niveau te tillen en ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen
-afgeronde relevante opleiding op MBO+/HBO niveau of verkregen door kennis en/of ervaring;
-kennis van en ervaring in de logistieke sector;
-kennis van warehouse management systemen, kennis van SAP is een pre;
-kennis van office applicaties;
-ervaring met rapportages opstellen en beheren;
-ervaring met procesoptimalisaties en verbeterprojecten;

Geodis is wereldwijd sterk in logistieke dienstverlening en met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen, behoort Geodis tot de top acht van logistieke dienstverleners in de wereld. Zij staan bekend om het vermogen om wereldwijd en multi-modaal elke stap in de logistieke keten te beheersen. Ze leveren distributie, logistiek, weg-, lucht- en zeevracht, groepagevervoer, expresservice, freight forwarding en reverse logistics.

Onze teamleider komt te werken voor één van hun vijf warehouses gelegen in Venlo. Ze zijn toegewijd aan hun klanten, innoveren continue en doen net die stap extra om hun prestaties en die van de klant te verbeteren. Met een groot netwerk over de hele wereld is Geodis een echte groeipartner voor haar klanten. De focus bij dit bedrijf ligt op het continue groeien en verbeteren. Professionaliteit staat centraal bij Geodis en deze mindset wordt jou meegegeven tijdens het inwerktraject.

Je komt fulltime te werk in een gezellig team dat successen met elkaar viert en samen tillen jullie het bedrijf naar een hoger niveau. Geodis vindt haar medewerkers belangrijk, waardoor zij ook in haar medewerkers wil investeren. Denk hier aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden!

Daarnaast bieden zij:
-je gaat deel uitmaken van één van de grootste Supply Chain organisaties ter wereld;
-een internationale omgeving met een diversiteit aan professionele en gedreven collega’s;
-groeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal;
-een marktconform salaris tot tussen de €2213 en €2913 op basis van kennis en ervaring;

Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Solliciteer dan direct en presenteer ons jouw volledige CV en motivatie. Hopelijk spreken wij elkaar snel aan de telefoon!