Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek technisch vakman

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0027271

Zoek jij fulltime werk in ploegendienst met uitzicht op vast dienstverband? Lees dan snel verder en bij interesse solliciteer direct voor een gesprek!

Als logistiek medewerker kom je te werken op één van de afdelingen bij thyssenkrupp Materials Nederland in Veghel waar je verantwoordelijk bent voor het logistieke proces van grote, grove bouwmaterialen. Denk hierbij aan constructiematerialen zoals platen, buizen of palen.

Je krijgt een goed inwerktraject waarna je aan de slag kan als Logistiek technisch vakman, orderpicker en magazijnmedewerker.

De producten zijn dusdanig zwaar waardoor je geen fysiek zwaar werk hoeft te verrichten, alles wordt met een bovenloop kraan of automatisch orderpick systeem gepickt.

Je hebt geen ervaring of certificaat nodig. Zoek jij een vaste baan voor onbepaalde tijd en ben je bereid het vak te leren? Wij leren jou graag alle kneepjes van het vak!

De drie ploegendienst heeft de onderstaande ploegtijden:
06:00 - 14:45
14:30 - 23:15
23:00 - 07:45

  • Je zoekt vast werk;
  • Je bent bereid voor langere tijd full time in ploegendienst aan de slag te gaan;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent verantwoordelijk en kan secuur werken.

thyssenkrupp Materials is een groothandel in constructiematerialen zoals: buizen, kokers, pilaren, diverse profielen en plaatmaterialen van staal, RVS en aluminium.

thyssenkrupp bevindt zich aan de A50 in Veghel en is daardoor goed bereikbaar vanuit: Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Best.

Er heerst een leuke, informele sfeer. Er wordt met kwaliteit en veiligheid hard gewerkt om de producten tijdig bij klanten te bezorgen.

Je werkt zelfstandig en in een leuk team met veel verschillende collega's. thyssenkrupp bindt graag gemotiveerd personeel aan zich door het geven van vaste contracten!

  • Full time dienstverband met een contract voor 7 maanden, bij goed functioneren volgt een contract bij de opdrachtgever!
  • Salaris tussen de €2000,- en €2200 exclusief toeslagen (afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • Ploegentoeslag: bij 3 ploegen 22,5%, bij 2 ploegen een toeslag van 12,5%.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van €0,19 per km met een maximum van €6,- per dag
  • Een goed inwerktraject en verschillende ontwikkelmogelijkheden denk hierbij bijvoorbeeld aan het behalen van jouw heftruck certificaat