Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Loket Medewerker Parttime

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6537001756

Bij de loketten kunnen klanten op afspraak bijvoorbeeld een verblijfdocument ophalen of biometrie laten afnemen. Als loket medewerker help je de klanten, informeer je ze over de verblijfdocumenten en beantwoord je eventuele vragen die voorbij komen. Je doet dit allemaal op een klantvriendelijke en efficiënte wijze.

  • MBO werk en denkniveau
  • Kennis van administratieve processen
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Ervaring met klantcontact is een pré

De overheidsorgaan voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de overheidsorgaan alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Bij de overheidsorgaan wordt elke aanvraag afzonderlijk getoetst aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat er goed wordt geluistd naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die wordt genomen, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

  • Parttime functie van 32u
  • Salaris schaal 6.0 BBRA € 13,89.
  • OV reiskosten worden 100% vergoed
  • Standplaats: Utrecht

Interesse? Solliciteren kan tot 2 augustus 17.00