Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Longfunctie analist Parttime

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024366

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een grote en dynamische longafdeling, inclusief Cystic Fibrosis Centrum? Ga jij de uitdaging aan om zorg te dragen voor zowel de oudste als de jongste patiënten? Ben jij zelfstandig, enthousiast, proactief en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het ziekenhuis beschikt over een grote longafdeling waar zowel kinderen als volwassenen die lijden aan taaislijmziekte worden behandeld. Op de afdeling longfunctie zijn spirometrie, bodyplethysmografie, diffusie, histamine provocatietesten, hyperventilatieprovocatietesten, bloedgasanalyse, 6 minuten looptesten, fietsergometrieën en polygrafieën voorbeelden van de onderzoeken die binnen het ziekenhuis en de afdeling verricht worden. Ook het verwerken van onderzoeksresultaten zullen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk biedt het ziekenhuis jou ook genoeg mogelijkheden om in jouw werk door te blijven groeien om zo altijd de allerbeste zorg te kunnen leveren!

Als longfunctie-analist kom je te werken binnen een zelfsturend team dat bestaat uit ongeveer 10 collega’s. Je werkt daarnaast samen binnen korte lijnen met de (kinder-) longartsen, doktersassistentes, verpleegkundigen, longverpleegkundigen en de verpleegafdelingen

  • Je bent een afgestudeerd/gediplomeerd longfunctieanalist.
  • Zelfstandig werken is voor jou een positief aspect: je bent pro-actief, besluitvaardig en leergierig. Je hebt een goede werkmentaliteit en hebt zin om aan de slag te gaan.
  • Flexibiliteit is niets geks voor jou; jij kunt goed op situaties inspelen, weet met eventuele stress-situaties om te gaan en je kan snel schakelen.
  • Als laatste ben je makkelijk in de omgang: of je nu de oudere patiënten of kleinste patiëntjes tegenover je krijgt, je weet iedereen gerust te stellen. Natuurlijk laat je dit ook zien aan je collega’s en kan je motiveren; jouw energie werkt aanstekelijk.

Het ziekenhuis waar jij wilt komen werken is een vooraanstaand ziekenhuis in de regio Den Haag. Zij staan bekend als een mooie en grote organisatie die elke dag bezig is om zich te vernieuwen en de nieuwste technieken toe te passen. Naast een ontzettend leuke en mooie werkplek bieden zij voor jong en oud een fijne plek om verzorging en verpleging te krijgen die nodig is. Het ziekenhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er stopt een tram vrijwel voor de deur van het ziekenhuis.

Naast deze leuke en uitdagende functie bieden wij jou uiteraard ook een passend salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Ziekenhuizen.
Op basis van jouw ervaring word je ingeschaald in FWG 50, met een salaris van minimaal € 2.453,– tot maximaal € 3.664,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd via ons als bemiddelingsbureau tot in elk geval januari 2021 voor 24 tot 32 uur per week (parttime). Mocht je toch liever fulltime werken kunnen wij dit altijd met de organisatie bespreken

Heb je vragen omtrent de vacature kun je ons altijd even bellen.
Jouw vaste contactpersoon voor deze functie is Laurens Lock (015-2132965)