Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Longfunctieanalist Parttime

Start People Medi Interim Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0025061

Ben jij gesprecialiseerd in longfuncties? is jouw analytisch vermogen sterk? Werk je graag met mensen en help je ze graag verder? Zoek je een baan in de omgeving van Amsterdam voor 6 tot 8 uur in de week? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!

Mensen met bronchitis, astma en andere longaandoeningen zijn er in alle leeftijden: van kleine kinderen tot hoogbejaarden.
Als longfunctieanalist verricht je bij deze patiënten onderzoek naar het functioneren van de longen. Je beoordeelt of de onderzoeken die je hebt verricht naar tevredenheid zijn verlopen en je rapporteert het resultaat aan de longarts. Ook zorg je ervoor dat de gebruikte apparatuur dagelijks wordt geijkt en hygiënisch schoon wordt gehouden.

Onze opdrachtgever in Amsterdam-Zuid is per 1 september opzoek naar een Longfunctieanalist die zij op parttime basis voor 6 tot 8 uur in de week kunnen inzetten bij twee van haar locaties in Amsterdam. De 8 uur in de week kan worden verspreid over 2 dagen in de week, dat je 4 uur per dag zal werken.

  • Je bent in het bezit van een diploma als Longfunctieanalist OF je bent afgestudeerd praktijkondersteuner met een Caspir certificaat
  • Je bent vriendelijk, zorgzaam, zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om op twee verscillende locaties te werken binnen Amsterdam-Zuid
  • Een VOG aanvragen is voor jou geen probleem

Deze opdrachtgever heeft meerdere huisartsenpraktijken in de omgeving van Amsterdam.
Eén van de doelen van de opdrachtgever is om de zorg voor bepaalde groepen patiënten, zoals Longpatiëntenouderen, patiënten met hart- en vaatziekten en patiënten met diabetes, gezamenlijk te organiseren en uit te voeren.

De huisartsen en praktijkondersteuners werken nauw samen met andere zorgverleners uit de buurt. Ook wordt er gewerkt met ketenzorg en individuele zorgplannen. Ketenzorg is zorg verleend door verschillende zorgverleners en afgestemd op de patiënt met de chronische aandoening. Voor de patiënt betekent dit betere, efficiënte en doelgerichte zorg. De zorg wordt samen met de patiënt afgestemd en vastgelegd. De patiënt neemt actief deel aan het eigen zorgproces en heeft zoveel mogelijk zelf de regie.

  • Salaris conform CAO Huisartsenzorg, schaal 7. Dit is maximaal €3877 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.
  • De mogelijkheid om jouw werkervaring uit te breiden bij een opdrachtgever waar geen dag het zelfde is;
  • Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met kans op verlenging en uitzicht op een vast contract of een contract direct bij de opdrachtgever;
  • Wij bieden functie gerelateerde (bij)scholingen zoals medicatie, wondzorg, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken, BHV en reanimatie;
  • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis), reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen;
  • Hiernaast heb je onbeperkt toegang tot onze online trainingen via Goodhabitz,

Als je bij ons hebt gesolliciteerd en je voldoet aan de harde eisen, dan nemen wij telefonisch contact met je op voor een eerste screening. Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie en een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, vertellen wij wat meer over de vacature en zorgen wij dat we al jouw wensen duidelijk op een rijtje hebben en gaan hiermee aan de slag!

Enthousiast? Solliciteer dan via de button!

Vragen? Neem contact met ons op! Dit kan via 5744@startpeople.nl of 020 463 74 21, dan helpen wij je met alle liefde verder!