Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Loopbaanoriëntatie GZ-psycholoog

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Dordrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0005216

Ben jij GZ-Psycholoog en benieuwd waar jij je expertise nog meer in kunt zetten? Dan nodigt Start People Arts en Specialist je van harte uit voor een vrijblijvend loopbaangesprek. Voor meerdere zorg- en welzijnsorganisaties zijn wij voor de regio Dordrecht doorlopend op zoek naar ervaren GZ-Psychologen.

Na onze eerste telefonische kennismaking plannen wij met elkaar een vrijblijvend en kosteloos loopbaangesprek in bij jou in de buurt waarin jouw wensen en ambities centraal staan. Vervolgens gebruiken wij ons netwerk. Ons netwerk is breed. Zo zijn wij onder andere actief binnen de Ouderenzorg (VVT), Jeugdgezondheidszorg (JGZ), Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Forensische zorg, Psychiatrie, Revalidatie en Sociale Geneeskunde. Aan de hand van het gesprek laten wij je persoonlijk kennismaken met diverse organisaties en werkvelden middels een (oriënterend)gesprek of een meeloopdagdeel.

Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt een loopbaanvraagstuk en zou daarover eens willen sparren. Je bent woonachtig in de omgeving van Dordrecht en parttime of fulltime beschikbaar.

Ben je woonachtig in een andere regio dan Dordrecht of gaat je voorkeur uit naar werken in een andere regio? Reageer ook dan op deze vacature van GZ-psycholoog. Wij hebben consultants verspreid over heel Nederland.

Start People Arts en Specialist bemiddelt al vele jaren gericht in functies voor GZ-psychologen, Medisch specialisten en artsen. Wij zetten ons iedere dag met veel passie en plezier in om voor professionals zoals jou de juiste carrièrestap te creëren.

Er zijn diverse dienstverbanden mogelijk: tijdelijk, vast en zzp. Wanner je als zzp'er via Arts en Specialist aan het werk gaat nemen wij het administratieve proces uit handen. Frustratie over administratie, urenregistratie en facturatie zijn hierdoor verleden tijd.

Wij bieden jou als GZ-psycholoog:

  • Een kosteloos en persoonlijk loopbaanadvies.
  • Een kijkje in de keuken bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling conform CAO van de opdrachtgever.
  • Een vast of tijdelijk dienstverband. Afhankelijk van je wensen.
  • Eén vaste consultant als aanspreekpunt.
  • Deelname aan (online) trainingen.
  • Pensioenopbouw is mogelijk vanaf de eerste werkdag.

Heb je nog vragen over deze vacature van GZ-psycholoog of wil je een afspraak maken voor een loopbaan/adviesgesprek? Reageer via de button of neem direct contact op voor omgeving Dordrecht en Rotterdam met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant via 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl