Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Maatschappelijk Werker Asielzoekerszorg

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0006443

Als maatschappelijk werker kom je te werken binnen een organisatie waarbij je je richt op het geven van advies of maatschappelijke begeleiding aan asielzoekers. Je doet dit door zelfstandig spreekuren te draaien waarin je ondersteuning biedt aan de asielzoeker bij bij het bieden van toegang tot eerste en tweede lijnszorg, Naast het contact met de asielzoekers heb je regelmatig overleg met de zorgverleners in de eerste en tweede lijnszorg over toegang tot zorg voor onverzekerbare vreemdelingen. Je geeft, waar nodig, begeleiding in samenwerking met onze verpleegkundige en externe zorgverleners aan de asielzoekers die hiervoor in aanmerking komen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met diverse disciplines in het werkveld en organiseer en bewaak je de structuur en overzicht t.a.v. uit te voeren taken op locatie.
Indien nodig draai je piketdiensten.

  • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • je bent een veelzijdige maatschappelijk werker;
  • je hebt affiniteit met vreemdelingen;
  • je kunt jezelf uitstekend verstaanbaar maken in het Engels;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs (auto niet verplicht).

De organisatie is ontstaan uit een netwerk van lokale kerken die zich betrokken voelen bij het lot van asielzoekers en is gevestigd in de stad Groningen.
Medewerkers van de organisatie geven onder meer advies en voorlichting aan kerken, burgerlijke gemeenten en organisaties over de mogelijkheden voor het bieden van ondersteuning aan de asielzoekers in nood. Zij kunnen een beroep doen op de organisatie voor (juridisch) advies en maatschappelijke begeleiding, het vinden van de weg naar medische zorg en het vormgeven van een toekomstperspectief in Nederland of elders.
De organisatie kent diverse stichtingen met verschillende activiteiten & projecten zoals een Bed-Bad-Brood voorziening en een integratieproject voor statushouders. Intern is hierover veel expertise aanwezig die gedeeld wordt metmet gemeenten en andere maatschappelijke organisaties.

Een uitdagende functie voor bepaalde tijd (enkele weken tot maanden) voor 24 tot 36 uur per week. Beloning vindt plaats conform de CAO van de organisatie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van diverse online trainingen en begeleiding vanuit Start People Medi Interim.
Tevens bouw je vakantiegeld- en dagen op over je gewerkte uren en heb je recht op een reiskostenvergoeding conform CAO.