4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Maatschappelijk Werker residentieel

Start People Medi Interim Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005648

Ben jij een Maatschappelijk werker die wil bijdragen aan het creëren van een veilige leefomgeving van zijn/haar cliënten. Ben jij een persoon die onveilig situatie en agressie niet uit de weg gaat!
Dan zijn wij op zoek naar jouw! Voor onze opdrachtgever zoeken wij Maatschappelijk werkers residentieel in Amsterdam.
Als Maatschappelijk werker ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten en de betrokken gezinsleden. Jouw cliënten begeleid je naar een stabiele, veilige en gezonde leefomgeving. Samen met jouw cliënten analiseer je de huidige situatie en breng je de problemen en risico in kaart. Je maakt een plan met jouw cliënten en de daarbij betrokken gezinsleden, instanties en overige participanten om het doel te behalen.
Je werkt in een residentiele setting, in de opvang. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact met ons op via: 020-463 74 21 of 5744@startpeople.nl.

Je bezit een afgeronde sociaal-agogische HBO opleiding (bijvoorbeeld SPH, MWD, SW),
Je heb ervaring met alle facetten van (huiselijke) geweld, agressie en uitbuiting,
Je bezit sterke communicatie vaardigheden en gaat geen onderwerp uit de weg,
Je bent je bewust van de diverse participanten en kan onbevooroordeeld en onpartijdig situaties analyseren,
Je kan ik acute situatie adequaat handelen,
Je ben zelfstandig en in staat alleen te functioneren,
Je bent bereid indien nodig om buiten kantoortijden te werken.
Je draait een aantal bereikbaarheidsdiensten en weekenddiensten in het jaar.
Het aanvragen van een VOG en het inwinnen van referenties zijn een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Al meer dan veertig jaar is Start People Medi Interim specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Dagelijks zetten wij ons vol energie, toewijding en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als relatiebouwer, matchmaker en specialist voor opdrachtgevers en professionals in de zorg- en welzijnssector. Van verpleegkundige tot laborant en van helpende tot groepsleider.
Vanuit ons landelijke netwerk bieden we alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op gebied van human resources. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen.
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten. Of je nu starter, doorstromer of herintreder bent, we helpen je graag om inzicht te krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Een uitdagende functie bij een prachtige organisatie in Amsterdam en omstreken;
Een werkweek van 32 á 36 uur per week (parttime en fulltime mogelijkheden);
Een dienstverband voor bepaalde duur van 6 maanden;
Een salaris conform COA Sociaal Werk, salarisschaal 8. €2627 - €3742 o.b.v. 36 uur per week (inschaling op basis van werkervaring);